MATIJAS Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 Witam panowie taki mam problem że wyskakuje błąd na pomarańczowo czujnik poziomowania ksenonów ;/ i najgorsze jest to że samochód nie odpala czy to tak ma być ???? i na przykład wracam za godzinę i samochód jezdzi miesiąc bez problemu i znów się pojawia coraz częściej i znów spokój co mam zrobić ?? proszę o pomoc Mam albo pecha albo tak już jest dopiero co wymieniłem wtryski ;/ duży koszt niestety i teraz ten problem może to waszym zdaniem nie duży problem proszę o pomoc martwi mnie to że nie odpala gdy wyskoczy błąd.
Marcino87 Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 czujnik poziomowanie ksenonów ma wpływ na odpalanie auta kolego przede wszystkim trzeba podłączyć auto i zobaczyć który to czujnik jest i diagnozować problem
MATIJAS Opublikowano 11 Września 2013 Autor Opublikowano 11 Września 2013 Kolego tylko że jak błąd znika po godzinie to wszystko hula i jak go podłączam do komputera to nie ma błędu ;/ zaczyna elektronika w Audi zawodzić coraz bardziej ehh
kris2p Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 A nie masz założonego jakiegoś odcięcia lub dokładany alarm? To może być twój problem.
wrclaguna Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Kolego tylko że jak błąd znika po godzinie to wszystko hula i jak go podłączam do komputera to nie ma błędu ;/ zaczyna elektronika w Audi zawodzić coraz bardziej ehh Slad błedu powinien zostać zapisany w sterowniku xenon 55
Rekomendowane odpowiedzi