baksik Opublikowano 26 Grudnia 2006 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Witam mam A4 z 2002r i mam pewne proplemy z nawiewem na szybe, a mianowicie nie leci mi powietrze i wszystko mi parujue:( w serwisie powiedziano mi ze mam wymiecic panel klimatronika o nr które mi podali ale jakoś nie chce mi sie w to wierzyć! drugi proplem jest taki ze przy ustawieniy temp na 20stopni z każdej ze stron z jednej leci ciepłe z z drugiej nie i nie działa zmiana temperatury przy tej jedenej ze stron!! pomocy co mam robić! proszę o rade
szogun0 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Kolejny post, na kolejnym forum, gdzie ludzie podają, że serwis im radzi wymienić panel. To jest jawne naciąganie ludzi przez ASO. Podłącz pod komputer, odcytaj błędy i na ich podstawie przeprowadzić trzeba diagnozę. W 75% przypadków kończy sie czyszczeniem silniczków sterujących klapkami powietrza i ponownym kodowaniem sterownika.
baksik Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2006 dzieki za opd też tak mysle ze może być to a z tym moim drugim pytaniem co może być ze nie działa mi zmaina temperatury? dalej kontynuujemy tutaj : http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=4614
Rekomendowane odpowiedzi