Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[All B6] Avant Rns-E, Bix-Y, Webasto, Solardach ;) Eibach, 320 MM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Te progi kolo silesii, właśnie jadąc Wczoraj do silesii przejechałem przez niego bo o nim zapomniałem :( pozdrawiam :)

no to wrzuć mu turbo GTB 1756 VK i z agregatu zmieni się w rakietę :D ale nadal ekonomiczną :kox:

Ori 03s lub 06s jest oznaczenie z tyłu, już nie pamiętam, ale na bank ori z końca 2008 roku bo są naklejki, dla mnie też są ładniejsze wiec jak się pojawiły na allegro to od razu były moje ;)

kurna a tyle na nie polowałem :facepalm: a jak się pojawiły to nie zauważyłem :(
To jest multitronic, nie ma sensu go wzmacniać raczej ;)
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

fajna sztuka :thumbup1:

Miło że się podoba :)

Ostanio wpadł nowy akumulator MOLL M3 95 Ah ponieważ ostaniej zimy webasto go wykańczało po 30 min grzania, oraz nowe opony dunlop SP Sport Maxx RT 225/40/18, które bardzo polecam ze względu na niski poziom hałasu w porówniania do Pzero Rosso które miałem do tej pory.

Wczoraj auto zostało odśiweżone - z zewnątrz mycie, łącznie z nadkolami itp, glinkowania, cleaner DJ lime prime oraz wosk Angelwax Dark Angel, wewnątrz plasiki przemyte nielsenem nap foam low ( wiem że służy do prania ale bardzo dobrze sprawdza się w domywaniu deski, pozornie czysta deska a woda czarna :facepalm: , skóry wyczyszczone przy pomocy Angelwax heaven for leater i zabezpieczone Hide Rate z tej samej firmy, dodatkowo dekory piano zostały poddane korkcie za pomoca pada tri color i pasty sholl s20 a następnie zabezpieczone woskiem Angel wax poniżej fotki po zabiegach, robione były telefonem, i nie są w żaden sposób retuszowane

3jaqgjk4.jpg

rivbof79.jpg

m35lkw58.jpg

75uaux36.jpg

75uaux36.jpg

uj6edv9d.jpg

nrjla6vz.jpg

e7ak2dh8.jpg

6u2xfbka.jpg

jgawj9k3.jpg

hkej4l82.jpg

cwhjvbvu.jpg

Edytowane przez Pawel88ST

Opublikowano

:kox::kox::kox: przydała by się jeszcze dokładka z tyłu na 2 wydechy albo zderzak z s4 :wink:

Opublikowano
  • Autor

Jak narazie czeka mnie wymiana oleju w skrzyni, więc z modami nie szaleje, :decayed: to co jest jeszcze w planach to doły lusterek z ledami z a6 c6 i ewentualnie gałka biegów z rs6 c6, chciałbym pamięć foteli i lusterek ale to bardzo drogi mod więc raczej się nie zdecyduje, za to na wiosnę raczej wpadną hamulce 320 lub 345 bo te 288 to kaszana straszna :facepalm:

Opublikowano

No niestety modzenie pochłania sporo $ , ale jaką radość daje :D

Opublikowano

Genialna jest Twoja A4. Jedyne co bym osobiście zmienil to kolor felg, czarne się gubią

Opublikowano
  • Autor

Ich kolor mi się podoba ale jedyne czego żałuję to ze od razu nie wziąłem 19 z Rs6 z et 35, one by zrobiły robotę ;) nawet w czerni, srebrne jakoś minie pasowaly do czarnej całości

Opublikowano

Jak chcesz to możesz przymierzyć moje felgi, właśnie RS6 ET35 w srebrze :wink4:

Opublikowano

Coś pięknego.Pozdrawiam fana AVANTA!!! :)

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Jak chcesz to możesz przymierzyć moje felgi, właśnie RS6 ET35 w srebrze :wink4:

Dzięki wielkie ale dopiero kupiłem nowe opony więc nie chce się denerwować, bo napewno na 19 będzie wyglądalo duuużo lepiej niż teraz ;)

Dobra robota.

Tez chcialbym sie zabrac za wnętrze porządnie powycxyszczam wszystko ale nie wiem co kupic i jak sie za to zabrac ;)

Sent from my телефон

To nie problem, tylko trzeba czasu na to, żeby wszystko do porządku zrobić, najlepiej to wyjąć fotele, wyodkurzać, wyprać doły, a fotele jak na zew są to też łatwiej ogarnąć ;) plastiki najpierw trzeba dobrze wymyć a później dopiero czymś zabezpieczyć, poniżej moja lista środków

- nieslen nap foam low do prania dywanów, foteli jeśli sa materiałowe i mycia plastikowych elementów wnętrza

- Angelwax Heaven for leather + szczoteczka do czyszczenai skóry + mikrofibra do scierania tego wszystkiego

- Angelwax Hide RAte + mikrofirbra - nakładanie odżywki

- poorboys natural look do zabezpiecznia elementów plastikowych ( kokpit, i inne)

- do szyb używam quick detailera

To chyba tyle :) w razie czego pisz na PW to coś ci podpowiem

A tak z nowości to wczoraj zgasiłem auto pod bankomatem iiii..... nie odpaliło, diagnoza na szybko - rozrusznik, 1,5 godziny wyciągania 180 zł wymiana bendixu i automatu oraz tulejek na ori bosch + czyszczenie reszty + godzina montażu i kręci jak szalony :D no ale do domu na lawecie trzeba było wrócić :facepalm:

Duże podziękowania Dla Bart-S za pomoc telefoniczną w godzinach wieczornych :hi:

Kwiecień 2015 - coś się dzieje, zawitały nowe czujniki TPMS 7L.... z 2014 roku, teraz nie wali już błędem, hamulce przód 320 mm z a6 c5 ( sprężynka zamiast blaszki) polakierowane proszkowo na srebrny kolor, do tego klocki ATE i tarcze Zimmermann, 5adfac6ceb00206bm.jpg

Do tego przyszła ostatnio paczka a w niej wyglądające jak nowe sprężyny eibach sportline oraz amortyzatory eibach pro dampfer 9d66c6a8febf3ee5m.jpg

Edytowane przez Pawel88ST

Opublikowano

Świetna furka ale tak jak koledzy pisali ja również dałbym koło w innym kolorze bo to się gubi niestety.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Myślałem nad Atheo 19" z Touarega, ale po pierwsze już bardzo oklepane, a po drugie to zrobię wtedy identyczną kopię auta Majkela :P

98c092cf425652c33dfd18f81bad1c75.jpg

Taki mały modzik a cieszy, paczka z Holandii aż szła; )
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

auto sprzedane ?