Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[All B6] Avant Rns-E, Bix-Y, Webasto, Solardach ;) Eibach, 320 MM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dzięki panowie za pozytywne opinie :)

Fotel jeszcze nie naprawiony z braku czasu, auto cały czas jeździ, to samo dotyczy dolnych krawędzi przednich błotników, obie b6 miałem z 2004 rok i obie nie lakierowane powtórnie w tych miejscach a ryży wychodzi :(

Nie chce lakierować całości bo lakier później jest tak miekki że rysuje się od szmatki i trzeba by po każdym myciu przejechać auto cleanerem ;/

---------- Post dopisany 14-04-2014 at 00:53 ---------- Poprzedni post napisany 24-03-2014 at 12:19 ----------

Mała sesyjka ;) z zewnątrz lakier zrobiony tylko finishem Scholl S30 + Angelwax dark angel

20140406_180936.jpg

20140406_184645.jpg

20140406_184659.jpg

20140406_184936.jpg

20140406_185240.jpg

20140406_190843.jpg

20140406_191058.jpg

20140406_191108.jpg

20140406_191225.jpg

A we wnętrzy zagościło aluminium :D

20140406_190831_1.jpg

Opublikowano

Ładna :wink:

Opublikowano

piekna lalunia na konkretnym wypasie:kox:

znaczek sline w odpowiednie miejsce na grillu zamontuj i bedzie :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

Hmm a to on nie jest na swoim miejscu ? :P nie ruszyłalem go nawet ;)

Opublikowano

no nie jest :wink:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

ile szczebli gdzie przestawic ? :)

---------- Post dopisany 09-07-2014 at 18:07 ---------- Poprzedni post napisany 14-04-2014 at 11:03 ----------

Panowie samochód na sprzedaż - powód to ładne b7 3,0 tdi na horyzoncie :D w razie pytań 606-709-110

---------- Post dopisany 31-07-2014 at 20:02 ---------- Poprzedni post napisany 09-07-2014 at 18:07 ----------

Samochód jednak zostaje u mnie, nikt nie chciał go za ta cene wiec doszła kiere s-line b8 polift scieta dołu + łopatki

9u2yhuge.jpg

I takie tam z okolic czorsztyna w czasie wypadu wakacyjnego

e4ubaguz.jpgy3y9yrem.jpg

Opublikowano

No i super bo fura kozak :decayed:

Opublikowano

Samochód jednak zostaje u mnie, nikt nie chciał go za ta cene wiec doszła kiere s-line b8 polift scieta dołu + łopatki 9u2yhuge.jpg

Kierka podeszła p&p? Multi i łopatki śmigają?

Opublikowano
  • Autor

Tak, taki eksperyment bo nikt mi nie zagwarantowal ze to zadziała a w dodatku trafiłem po taniosci sztukę z uszkodzoną multifukncyjna :( ale szybko znalazłem dawcę i działają rolki, przewijanie guzik od SDS oraz łopatki :) nie Działa tylko Guzik nav, i nie będzie działał w b6 oraz naciskanie rolki głośności ( niewiem za to co to odpowiada) ważne żeby guziki nad rolkami były pojedyncze a nie podwójne bo wtedy podobno lipa ;) Podziękowania dla djim za porady oraz dla siemiana za moduł kierownicy Q, jak się okazało miałem już 12 pionową taśmę i podpialem kierę na starej wiazce ;) stara grzana multi z guzikami do biegów i airbag będzie do sprzedaży jakby kto pytał ;)

Opublikowano

Super fura, na Twoim miejscu też bym nie sprzedawał :P

Opublikowano
  • Autor

qazugutu.jpg
9y2aqymu.jpg
3e2eqyne.jpg

Teraz kierownica pasuje idealnie do dekorow :)

Opublikowano

Prawda :D

Opublikowano

Kolego to są ori dekory piano black czy przemalowałeś swoje? Jak dla mnie to są najładniejsze dekory jakie występowały w audi. Carbon się przy tym chowa

Opublikowano
  • Autor

Ori 03s lub 06s jest oznaczenie z tyłu, już nie pamiętam, ale na bank ori z końca 2008 roku bo są naklejki, dla mnie też są ładniejsze wiec jak się pojawiły na allegro to od razu były moje ;)

Opublikowano

black piano najladniejszy z dekorow :wink:

Opublikowano
  • Autor

Do tego planuje teraz Dołożyć Przełącznik świateł hybrydowy z audi TT oraz gałkę biegów RS6 C6 a jak fundusze pozwolą to nakładki na pedały i podstopnicę tez z Rs6 ;)

Opublikowano

ładna b6 , rzeczywiście lepiej jej nie sprzedawaj , bo ciężko później trafić coś w dobrym stanie, a ciekawi mnie toja skrzynią, nie masz z nią problemów ;) ? ja miałem wprawdzie 2.5 v6 w multti , i stąd zawsze pytam jak się sprawuje u innych :)

Opublikowano
  • Autor

skrzynia była w 2012 remontowana u BART-S w 4RING SERVICE, na co mam papier, i od czasu kiedy kupiłem go od poprzedniego właściciela, czyli rok temu jest idealnie, skrzynia działa perfekcyjnie ;)

PS. Chętnie bym zamienił silniki bo moja poprzednia b6 miała 2,5 i naprawde to był silnik, niestety jak dla mnie 1,9 to agregat ;) ( ale ekonomiczniejszy)

Opublikowano

no to wrzuć mu turbo GTB 1756 VK i z agregatu zmieni się w rakietę :D ale nadal ekonomiczną :kox:

Ori 03s lub 06s jest oznaczenie z tyłu, już nie pamiętam, ale na bank ori z końca 2008 roku bo są naklejki, dla mnie też są ładniejsze wiec jak się pojawiły na allegro to od razu były moje ;)

kurna a tyle na nie polowałem :facepalm: a jak się pojawiły to nie zauważyłem :(

Opublikowano

a9ndui99.jpg

Ustrzelony z żółtej strzały :facepalm: pozdrawiam