Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[All B6] Avant Rns-E, Bix-Y, Webasto, Solardach ;) Eibach, 320 MM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mega wypas:slina:

Jak oglądam takie auta to zastanawiam się po co ludzie kupują golasy, skoro wystarczy trochę dołożyć i mieć wyposażenie, którego nie mają nie mają auta wyjeżdżające obecnie z salonu.

Opublikowano

Adaś jak ja widzę takie auta to chce mi się rezać :decayed:

Opublikowano

Auto fajne ale chałpa jeszcze fajniejsza :)

Opublikowano
  • Autor
Auto fajne ale chałpa jeszcze fajniejsza :)

Z tym sie zgodze, foty jeszcze poprzedniego wlasciciela ;) chyba nawet zanim kupil :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

no jest kosa, taki wypas szacun :slina:

podjedz na spota do kato , oblukamy na żywo :naughty:

Opublikowano

jest Mega :decayed: nic tylko latać latać latać :wink:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za pozytywne opinie panowie :) dzisiaj przydarzyła mi się okropna usterka której bym się nie spodziewał, nie grzała mata siedziska kierowcy od momentu zakupu, wiec właczałem tylko do grzania oparcia i kiery, nagle poczułem dzisiaj spalenizne..... po czym okazało się że jakieś zwarcie w tej macie która nie grzała się zrobiło i wypaliło dziurę w skórze w fotelu <załamka> otworek jak po jakimś kiepie.... znacie może kogoś kto mi to obszyje skórą w takiej samej fakturze ?? bo to nie jest ta gładka skóra, a 2200 kosztuje tapierka w ASO :(

Opublikowano

Uuuu... Aż tak sotro przypaliło?! :shock3: Czy mogłoby się bardziej ostro skończyć?! Aż nie chcę myśleć! Kolego mam kontakt do dobrego tapicera samochodowego niedaleko Ciebie. Jutro dam Ci info ale przypomnij się. :wink4:

Opublikowano
:kwasny: tylko że będzie lipnie trochę dobrać materiał, daj jakieś foto jak to wygląda. Może kupić jakąś używkę i robić podmianę , od razu mate naprawić :wink:
Opublikowano
  • Autor

Matę mam już zamówioną i ma być może już jutro u mnie, ale taki pech że nie zdążyłem jej wymienić zanim się to stało, a dwa to jest to ostatnia rzecz którą ująłbym w scenariuszu usterek w tym samochodzie :) tapicer pewnie w myszkowicach koło lotniska ;) muszę się tam udać, a fotki nie mam jeszcze zrobione ale jest dziura średnicy jakichś 4-5 mm i widać nadpaloną lekko gąbkę fotela, co do materiału to niewiem co to za skóra ale jest dużo grubsza i ma takie karby jak prawdziwa, w poprzedniej b6 fotele s-line były z gładkiej skóry takiej cieńszej, i tego było pewło na allegro a takich jeszcze nie widziałem :(

---------- Post dopisany at 00:34 ---------- Poprzedni post napisany at 00:29 ----------

Kolega elektryk wyjaśnił mi że jest tak, że jak mata nie działa to ma gdzies przerwę, w moim przypadku akurat się ułożyła tak, że zrobił się łuk elektryczny pomiędzy tą przerwą i wytopiło dziue w fotelu, więc Panowie morał z teej bajki na przyszłośc jest taki że jak chociaz jedna mata nie grzeje to nie właczamy "sitzheizunngu" :)

Opublikowano

Buffalino.jpg

ta skóra to " Buffalino " :wink:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Jako że w środku króluje drewno, a ori carbony drogie, folia jest matowa to postanowiłem sam je okleić carbonem, zakupiłem włókno i żywicę, kilka miarek, strzykawek, pędzelków, papierów, lakier bezbarwny.

Jako królik doświadczalny posłużył znaleziony w garażu... korek wlewu płynu chłodzącego z poprzedniej B6 :D

jak wiadomo włókno jest sztywniejsze niż folia i korek jak na "pierwszy strzał" jest dosyć trudnym tematem do oklejenia, wiem już jakie popełniłem błędy i co w przyszłości poprawić, chociaż wyszło według mnie i tak nie najgorzej, teraz czas na dekory :) a poniżej foto korka - na żywo wygląda duuużo lepiej niż na foto, wkońcu były robione telefonem

może ktoś chętny ? zapraszam na priv :)

20140213_191620_resized.jpg

20140214_120927_resized.jpg

20140214_120943_resized.jpg

20140214_161437_resized.jpg

Opublikowano

no ciekawie :thumbup1: dekory powinny pojsc lepiej bo nie maja takich zalaman :wink:

Opublikowano
  • Autor

Gładkie elementy można powiedzieć wyjda idealnie, tylko potrzeba na to trochę czasu, ramka biegów juz zamówiona na allegro wiec jak przyjdzie to dzialam dalej

Opublikowano

mi szczerze nie leży :whistling: masz tak fajne auto i oszpecisz je takim carbonem samorobnym, takie moje zdanie.

Szczotkowane aluminium widzę w tym aucie, nie jest w cale a aż takie drogie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Zobacze jaki będzie efekt końcowy ;) dlatego nie chce robić tego na tych moich bo jakby co to będzie co założyć :P haha a z tego co wiem Puma tez miał robione takim sposobem i wyglądały si ;)

---------- Post dopisany 23-03-2014 at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany 15-02-2014 at 15:17 ----------

mi szczerze nie leży :whistling: masz tak fajne auto i oszpecisz je takim carbonem samorobnym, takie moje zdanie.

Szczotkowane aluminium widzę w tym aucie, nie jest w cale a aż takie drogie.

No i miałeś rację, niestety carbon na gotowo nie wyglądał tak jak sobie to wyobrażałem, pomimo wielu godzin pracy ;)

Carbon narazie out - wleciało seryjne drewno które było tam od nowości, albo zastąpie je szczotkowanym aluminium tak jak miałem w poprzedniej, albo piano black....

póki co:

- drewniana gałka od biegów została zastąpiona pikowaną s-line

- RNS- E ogarnięte ( nowy laser, PL menu oraz mapa 2014) by dijim i H4mm3R - podziękowania :)

- ori felgi letnie zostały proszkowo pomalowane na czarny mat ( półmat ?) wraz z dekielkami, nawet odważniki naklejane są czarne :)

poniżej kilka foto - auto lekko przykurzone bo fotki były kolejnego dnia, a przy okazji zaczęło padać....

20140323_121201.jpg

20140323_121207.jpg

20140323_121216.jpg

20140323_121238.jpg

plany:

- tak jak pisałem dekory

- ściema przednich bocznych szyb

- może jakaś sensowna kierownica, ale do tego naprawdę lewa kasa by się przydała

- dystanse na tył 15 mm

Opublikowano

:kox::kox::kox::kox::kox: daj fotki wnętrza, bo jest czym się chwalić :decayed:

a jak tam siedzenie? naprawione ?

Opublikowano

Ładna czarna franca! :kox:

Opublikowano

niezły czarnuch się robi :decayed:

Opublikowano

Jest kosa. Czornuch jest 1 klasa.