olo3s Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Witam mialem mala przygode na drodze:kwasny:w wyniku czego wypalila mi poducha kierowcy i pasazera.Moze robil ktos cos takiego ,chodzi mi o wymiane razem z panelem(kokpit)wklad poduszki kierowcy,pasazera,plus pasy.Przyblizy mi ktos jak to wyglada(koszty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Pewnie pasy jeszcze strzelone sa koszt 3 tys . plus wymiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo3s Opublikowano 21 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Podobno.Jechalem sam,wiec chyba tylko moj.Ale na alle najczesciej kupie komplet wiec wymienie calosc.Moze zna ktos dobry dostep do czesci do naszych CZWÓRECZEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 allegro.pl komplety chodza od 2400zl d 3500zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marajan Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Ja się podłącze pod temat.. Macie jakieś namiary kto się zajmuje takimi sprawami? Mnie interesuje dobranie czujników zderzeniowych tych za reflektorami oraz zakodowanie tego wszystkiego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boby Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Jestem po zakupie takiego kpl deska z poduszką, poduszka kierowcy i dwa pasy cena 2400 zł. Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi