Skocz do zawartości
IGNOROWANY

lokalizacja wszystich bezpiecznikow i przekażnikow pompy paliwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,gdzie sa zlokalizowane wszystkie bezpieczniki i przekażniki sterujące i zaśilające pompre paliwa? problem taki że auto nie chce wgl chodzic na benzynie,rozebrałem ostatni klapke nad pompom,poruszałem cos i chodził przez jeden dzien ale znów nie chce,nwm czy te ruszanie tymm kablem cos pomoglo czy nie,ale chciałbym sprawdzic pierw bezpieczniki

Opublikowano

Zamiast bawić się w szukanie bezpieczników itp. to proponuje a byś zakupił nową pompę. Skoro nią ruszasz i jest ok dzień, czy dwa to znaczy że jest ok z elektryką tylko zwyczajnie pada Ci pompa w aucie sugerując się z opisu to 17 letnie ma prawo tak się stać. W pompie wyrabiają się łopatki i nie działa,zacinają się jak walnieszto zacznie działać po ponownym uśpieniu i odpaleniu może powrócić objaw albo być kilka dni ok. Pompa nie jest tragicznie droga mam takową w ofercie jak coś zapraszam na PW

---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:49 ----------

A co do przekaźników to z tego co pamiętam bezpiecznik jest tam gdzie wszystkie w puszce, i przekaźnik od pompy jest w komorze pod maską bodajże na ścianie grodziowej jest kilka dużych takich kostek czarnych od pompy ma 4 piny w twoim roczniku tak bynajmniej pamiętam ale mogę się mylić numer OE (8A0 951 253)