stawek1 Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Koledzy czy prawda jest, że przy wymianie baterii w kluczyku (scyzoryk) całą operacje wymiany trzeba wykonać bardzo szybko ponieważ kluczyk może ulec rozkodowaniu ? (Passat b5 2004r). Druga sprawa. Spaliła mi się jedna postojowka W5W, kupić nowe z jakiejś konkretnej firmy czy brać co w ręce wpadnie ?
edekxp Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Ja wymieniałem w audi normalnie bez pośpiechu i wszystko działa W5W co za różnica, żarówka to żarówka chyba że kupisz LED Postojówka to z przodu? Ja jak zmieniłem na led to zapomniałem o problemie przepalających żarówek
stawek1 Opublikowano 25 Września 2013 Autor Opublikowano 25 Września 2013 Tak z przodu. Dziękuję za odpowiedź.
Kazik123 Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 z kluczykiem to różnie, ja przy wymianie baterii musze od nowa kodować kluczyk są dwa sposoby na zakodowanie od nowa : vag lub jak masz drugi kluczyk to od niego jak coś to wal na priv to wszystko wytłumacze
arkady1321 Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 mój zapas lezal z rok bez baterii,,,wlozylem nowe i chodzi jak ulal:decayed:
arkady1321 Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 tak,,,,i jak miałem passata b5 tak samo było....stad moje zdziwienie:wink:
pakotomasz Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Ja także wymieniałem baterie bez specjalnego pośpiechu i jak do tej pory ani razu nie rozkodowało mi kluczyka. Jeśli chodzi o postojówki to jak dla mnie nie ma znaczenie jaka firma:wink:
Rekomendowane odpowiedzi