Pio_p Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Witam kupilem samochud mam tam klimatronika jednak niedziala co mam najpier zrobic zeby doprowadzic klimatyzacje do ladu oczywiscie jak jest to mmozliwe najmniejszym kosztem ,poprostu niechce zeby jakis frajer naciagnol mnie na niewiadomo na jakie koszty naprawy diekuje z gory za pomoc pozdrawiam Pio_p
pre_pl Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 1. podłaczasz vag-coma, żeby zobaczyć czy nie ma poważniejszych błędów 2. potem można sprawdzić szczelność układu (uwaga, czasem okazuje się, że trzeba nabić układ z kontrastem i dopiero szukać wycieku czynnika).
Pio_p Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2008 mialem podlaczone niebylo bledow ale jak bylo okienko od klimatyzacji to bylo tam (OFF)??
fend18 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Witam kupilem samochud mam tam klimatronika jednak niedziala co mam najpier zrobic zeby doprowadzic klimatyzacje do ladu oczywiscie jak jest to mmozliwe najmniejszym kosztem ,poprostu niechce zeby jakis frajer naciagnol mnie na niewiadomo na jakie koszty naprawy diekuje z gory za pomoc pozdrawiam Pio_p sprawdz bledu w klimatroniku, co to znaczy ze nie dziala? sprezarka sie nie uruchamia? czy uruchamia ale dmucha cieplym? czy po wlaczeniu sniezynki jest na wyswietlaczu czy zaraz znika? opisz wiecej szczegolow, moim skromnym zdaniem brac czynnika chlodzace moze byc przyczyna, ale daj znac odnosnie powyzszych pytan co i jak.
xandmar Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 a masz klimę nabitą. bo mi też nie działała i myslałem że jest popsuta a tu się okazało że była pusta. odnośnie śnieżynki to mi się świeciła nawet jak klima nie działała tzn. nie chłodziła
Rekomendowane odpowiedzi