kamilpawel22021 Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 cześc wszystkim borykam się z probleme spalonych zegarów i brakiem oświetlenia w nich na fisie mam choinkę i brak komunikacji podzespołów z licznikiem co sądzicie o tym czy te zegary można gdzies naprawić zegary mam z navi w automacie i kolorowym fisem czy pozostaje tylko serwis a tam zabawa kosztuje pomad 3000 zł;/
kamilpawel22021 Opublikowano 28 Września 2013 Autor Opublikowano 28 Września 2013 ja swój mam z navi kolorowym fis i w automacie raczej wolał bym taki zostawić tylko jak sobie z tym poradzić ;/
Slawek Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 kamilpawel22021 ja na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad poszukaniem nowych (używanych) zegarów. Po pierwsze nie wiadomo czy da się to naprawić, po drugie koszt naprawy może być taki jak używane zegary lub wyższy choć nie wiem - musisz popytać u elektroników czy się podejmą i jaki koszt. Rozpiskę liczników masz tu: http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/rodzaje-lista-licznikow-monochromatyczne-kolorowe-wersja-europejska-279215/ Ale jak będziesz miał możliwość to sprawdź sobie na jakimkolwiek działanie jak Ci opisałem w innym temacie. Jak będziesz miał już zegary docelowe do twojego auta, musisz poszukać magika co Ci je zaadoptuje.
Marcino87 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 chcesz to przyślkij te zegary może coś da się zrobić
kamilpawel22021 Opublikowano 1 Października 2013 Autor Opublikowano 1 Października 2013 juz jestem umówiony kolego jade z tym do wrocławia bede tam wkładał drugi kolorowy zegar i dostrajał go do ecu . ale dzieki za miłe chęci pozdrawiam
Gość cwiara Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Podziałamy i zrobimy Odczytaj PW
Rekomendowane odpowiedzi