Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Ebonyschwarz avant :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładnie sie prezentuje.. :wink:

Opublikowano

Ja skomentuje to tak :slina:

Co to za halogen? Sorki ale nie czytałem całego tematu ;)

Opublikowano
  • Autor

w miejscu halo najbardziej kontrowersyjna modyfikacja w tym aucie, czyli... day lighty :evil:

Opublikowano

No lakier niezły. W tym roku nie odpuszczę i maluje auto :grin: Tak patrzę na te foty i te lampy bez malowanych wkładów wcale tak źle nie wyglądają.

Moim zdaniem i tak młody dorośnie jeszcze do czarnych środków :D :D

Opublikowano

A mi sie czarne srodki nie specjalnie podobaja, jak klosz nie jest w idealnym stanie, lampy wydaja sie byc brudne, przynajmniej na fotach tak widac :P

Opublikowano

Przyznam Ci racje. Klosze muszą być w stanie idealnym do pomalowanych środków.

Opublikowano
  • Autor

Jak dla mnie to zależy też od koloru nadwozia. Do srebrnego albo szarego to malował bym od razu bez chwili zastanowienia środki a przy czarnym kolorze poprostu tak mi sie podoba bardziej :) Pozatym to mam wrażenie, że orginalny kolor nie zwraca tak uwagi psiarzy i przez to można latać z bixem bez żadnych konsekwencji.

Opublikowano

Do jasnych kolorow fakt czarny wyglada fajnie, do ciemnych za bardzo sie zlewa :P Mialem juz kontrole wieczorem, i wogole nie zwrocili uwagi na swiatla, pomimo ze im po oczach dalem :decayed:

Opublikowano

U mnie w okolicy ok 100km rzadko widziałem z czarnym środkiem,dlatego taki wybrałem chodź wiesz ze jest w ciul roboty zeby to wyszło a tak to powiększasz otwór i z głowy :guma:

Misiek nie fisiuj dobry psiak wyniucha bixa z daleka :grin: :grin: Ty masz spryski a samo poziom mógł sie spitolić :wink:

Do jasnych kolorow fakt czarny wyglada fajnie, do ciemnych za bardzo sie zlewa :P Mialem juz kontrole wieczorem, i wogole nie zwrocili uwagi na swiatla, pomimo ze im po oczach dalem :decayed:

Zalezy od wizji u mnie tylko obwódki i koła sa jasne a reszta black :wink:

Opublikowano

Co i rusz widuje stjuningowane golfy I czy tez II z zenonami swiecocymi na niebiesko i jakos dalej jezdza to czemu mieliby sie przyczepic do poliftowej A4 ktore moga miec na wyposazeniu xenon, gdzie w tych golfach orginalnie nie bylo takiej opcji :decayed:

Opublikowano

dokładnie :wink:

Opublikowano
  • Autor

Racja, pazdzierze na kazdym kroku u nas ale po co mają mi w lampy zaglądać niepotrzebnie. Przeciez przerobka na bixa to automatycznie lampa homologacje traci i spryski czy samopoziom nic tu nie zmieniają :wink: a co jak za granicą ktos by sie uczepil?

Opublikowano

A ja zapytam tak. Czy ktoś w ogóle miał problem przy kontroli policji z bixem?

Moim zdaniem czarne lampy to tylko do jasnych kolorów.. Bo tak to za ciemno będzie z przodu.Tak samo z kołami jasne do ciemnego i odwrotnie.. No ale o gustach się nie dyskutuje.

Swojego avanta bym zrobił prawie tak samo jak Michał.;-)

Opublikowano

Mi też bardziej podoba się z ori lampami ;) Jedynie ramkę grilla zrobił bym czarną :)

Opublikowano

Ja też jestem za ori ale grill od eski lepiej by wyglądał :)

Opublikowano
  • Autor

Jak myślicie, ładować lotke na tylną klape? Bo będę malował i zakładał drugą klape więc jest okazja :eusathink:

Opublikowano

Daj foto jak to wygląda :)

Opublikowano
  • Autor