athek Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Witam potrzebuję informacji na temat wymiany kompa czy podchodzi komp z afn p&p do wiązki z AFN ? jak podpiąć zaworek N75 i jaka jest sprawa z map sensorem i okablowaniem ? ---------- Post dopisany 02-10-2013 at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany 01-10-2013 at 20:26 ---------- Nikt nie jest w stanie mi pomóc ???
trepek Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Z AFN do AFN podchodzi ;-) Ale zależy też od roczników. Jakie roczniki?
athek Opublikowano 3 Października 2013 Autor Opublikowano 3 Października 2013 ja mam wiązkę 96 rok a komp nie wiem dokładnie hm z tego co wiem to nie ma wejścia na cwężyk ciśnienia jak stary komp
grzegorzmen Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 jak komp AHU jak w temacie , to do wiązki od starego AFN-a nie podejdzie , do nowszego bez problema . do starej wiązki trzeba przerabiać
athek Opublikowano 3 Października 2013 Autor Opublikowano 3 Października 2013 hm skąd wiedzieć który stary który nowy ?? ja mam kompa takiego małego z samymi pinami bez gniazda na ciśnienie doładowane
trepek Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Każdy komputer ma te same wymiary. Zrobisz zdjęcie wtyczki to będzie wiadomo. Zarzuce Ci schematami i sobie odpowiednio przerobisz.
grzegorzmen Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 hm skąd wiedzieć który stary który nowy ?? ja mam kompa takiego małego z samymi pinami bez gniazda na ciśnienie doładowane jak nie ma wyjścia na podciśnienie to jest nowy , w starym MAP-sensor jest w kompie a w nowym osobno na owężowaniu, dodatkowo jak doże pamiętam to nowy jest na dwie wtyczki a stary na jedna !!!
athek Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 hm skąd wiedzieć który stary który nowy ?? ja mam kompa takiego małego z samymi pinami bez gniazda na ciśnienie doładowane jak nie ma wyjścia na podciśnienie to jest nowy , w starym MAP-sensor jest w kompie a w nowym osobno na owężowaniu, dodatkowo jak doże pamiętam to nowy jest na dwie wtyczki a stary na jedna !!! Masz rację map sensoru nie ma no i są 2 wtyczki duża i mniejsza. i ma chyba ponad 80 pinów a w moim o ile się nie mylę jest 63?? a miało być P&P
Rekomendowane odpowiedzi