mrogal Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 ajj, daszki miałem w serii podświetlane miałeś a nie miałeś klimy? do salonu audi wchodziles jak do biedronki, brales koszyk i wrzucales do niego co chciales, wiec finlandie mogles przegryzc chipsami TOPCHIPS
slepy Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 ajj, daszki miałem w serii podświetlane miałeś a nie miałeś klimy? do salonu audi wchodziles jak do biedronki, brales koszyk i wrzucales do niego co chciales, wiec finlandie mogles przegryzc chipsami TOPCHIPS taka wersyja, jak nosb mówi że bedą to znaczy ze beda z czego je wziąłeś? S6?
rafalekx Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 z czego je wziąłeś? S6? taaa siuśki skoda, silniczki od "samopoziomu" też skoda, więc bix z czego może być?
mrogal Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 z czego je wziąłeś? S6? taaa siuśki skoda, silniczki od "samopoziomu" też skoda, więc bix z czego może być? z BMW
slepy Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 z czego je wziąłeś? S6? taaa siuśki skoda, silniczki od "samopoziomu" też skoda, więc bix z czego może być? z BMW z e39?, ja kiedyś kupiłem te od e39 i były za długie trzebaby było dekielek przerabiać
rafalekx Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 z e39?, ja kiedyś kupiłem te od e39 i były za długie trzebaby było dekielek przerabiać Ale Ty nie czasowy chlopak jesteś no dzie takie starocie...
mrogal Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 z czego je wziąłeś? S6? taaa siuśki skoda, silniczki od "samopoziomu" też skoda, więc bix z czego może być? z BMW z e39?, ja kiedyś kupiłem te od e39 i były za długie trzebaby było dekielek przerabiać ile mialy dlugosci?
slepy Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 z czego je wziąłeś? S6? taaa siuśki skoda, silniczki od "samopoziomu" też skoda, więc bix z czego może być? z BMW z e39?, ja kiedyś kupiłem te od e39 i były za długie trzebaby było dekielek przerabiać ile mialy dlugosci? 16cm, chyba, bez zarnika
mrogal Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 z czego je wziąłeś? S6? taaa siuśki skoda, silniczki od "samopoziomu" też skoda, więc bix z czego może być? z BMW z e39?, ja kiedyś kupiłem te od e39 i były za długie trzebaby było dekielek przerabiać ile mialy dlugosci? 16cm, chyba, bez zarnika no to moje maja 14,5 bede piescil az zmieszcze, NOSB z swoim watku pisal ze najlepsze jak maja 13 cm no ale dzis sie przekonamy
slepy Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 z czego je wziąłeś? S6? taaa siuśki skoda, silniczki od "samopoziomu" też skoda, więc bix z czego może być? z BMW z e39?, ja kiedyś kupiłem te od e39 i były za długie trzebaby było dekielek przerabiać ile mialy dlugosci? 16cm, chyba, bez zarnika no to moje maja 14,5 bede piescil az zmieszcze, NOSB z swoim watku pisal ze najlepsze jak maja 13 cm no ale dzis sie przekonamy najwyżej przerobisz dekielek
mrogal Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 z czego je wziąłeś? S6? taaa siuśki skoda, silniczki od "samopoziomu" też skoda, więc bix z czego może być? z BMW z e39?, ja kiedyś kupiłem te od e39 i były za długie trzebaby było dekielek przerabiać ile mialy dlugosci? 16cm, chyba, bez zarnika no to moje maja 14,5 bede piescil az zmieszcze, NOSB z swoim watku pisal ze najlepsze jak maja 13 cm no ale dzis sie przekonamy najwyżej przerobisz dekielek sie wie
peteair Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 witam jak taki scyzoryk (kluczyk) załatwić żeby działał w B5?
mrogal Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 z czego je wziąłeś? S6? taaa siuśki skoda, silniczki od "samopoziomu" też skoda, więc bix z czego może być? z BMW z e39?, ja kiedyś kupiłem te od e39 i były za długie trzebaby było dekielek przerabiać ile mialy dlugosci? 16cm, chyba, bez zarnika no to moje maja 14,5 bede piescil az zmieszcze, NOSB z swoim watku pisal ze najlepsze jak maja 13 cm no ale dzis sie przekonamy najwyżej przerobisz dekielek sie wie Pozdrowienia z placu boju bix sie reza az siwo w pokoju
rafalekx Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Pozdrowienia z placu boju bix sie reza az siwo w pokoju Są pierwsze kłopoty i ofiary... bix się nie mieścił więc trzeba było zrezygnować z kierunkowskazów, ale one pójdą zamiast postojówek, a postojówki zastąpią ledy na metry w dolnej części lampy
slepy Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 z czego je wziąłeś? S6? taaa siuśki skoda, silniczki od "samopoziomu" też skoda, więc bix z czego może być? z BMW z e39?, ja kiedyś kupiłem te od e39 i były za długie trzebaby było dekielek przerabiać ile mialy dlugosci? 16cm, chyba, bez zarnika no to moje maja 14,5 bede piescil az zmieszcze, NOSB z swoim watku pisal ze najlepsze jak maja 13 cm no ale dzis sie przekonamy najwyżej przerobisz dekielek sie wie Pozdrowienia z placu boju bix sie reza az siwo w pokoju Mrogal, cykaj dużo fotek , sprzydadzą się
mrogal Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 Mrogal, cykaj dużo fotek , sprzydadzą się n 1/2 bixenonu zrezana, letko nie ma ale dalem rade slepy troche fotek nacykalem, pisz co Ci jeszcze sfotografowac to przy drugiej Ci cykne Tak naprawde przy takiej skali rzezby nie da sie zrobic know-how jak bixy wpasowac.trzeba mierzyc docinac szlifowac pasowac, w moim przypadku by sie nie pierdzielic z mocowaniem kosza soczewki do odblysnika przykleilem go poprostu do wkladu lampy. Jedno foto, lampa schnie, zreszta nie ma co cykac, bo rozni sie tylko wielkoscia soczewki. Mial byc filmik z cykania Bixem, ale mam za slaby zasilaczyk 12v i xenon nawet nie wstal [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:18_________________________________________________ z czego je wziąłeś? S6? taaa siuśki skoda, silniczki od "samopoziomu" też skoda, więc bix z czego może być? z BMW ooops przepraszm własnie sie dowiedzialem ze moje bixy poczhodza z audi A8, wiec zostalo w rodzinie albo merca W211 [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 11:55_________________________________________________ witam jak taki scyzoryk (kluczyk) załatwić żeby działał w B5? trzeba kupic ori scyzoryk tzw. banan, i do tego w quasar electrinic dedykowany alarm z plytka pasujaca p&p w tego pilota.
rafalekx Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 brzydko Nie dam homologacji... chyba, że oddasz mi te ja Ci dam moje i se zrezasz w moich, wtedy dam Ci homologację
mrogal Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 brzydko Nie dam homologacji... chyba, że oddasz mi te ja Ci dam moje i se zrezasz w moich, wtedy dam Ci homologację do jamy, bo daszkow nie dam male porownanie BiX vs D2S
puertoss Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 brzydko Nie dam homologacji... chyba, że oddasz mi te ja Ci dam moje i se zrezasz w moich, wtedy dam Ci homologację herbatnik
Kowi87 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zrób fotke porównawczą jak to świeci zanim rozbebeszysz drugą fotke czy w ogóle warto
Rekomendowane odpowiedzi