Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 Blb] Siemianowe Audi. Black Mat Project. Nowy Silnik ;-P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

no i wszystko działa. Pojechałem do chłopaków, poodpinali wtyczki, poruszali wiązkami, psikneli kontaktem i wszystko zaczęło działać (przepływka też) :) :) Sam tam zaglądałem i nie widać żeby było coś przetarte albo naderwane. Może wtyczka była zaśniedziała...

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 249,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no i wszystko działa. Pojechałem do chłopaków, poodpinali wtyczki, poruszali wiązkami, psikneli kontaktem i wszystko zaczęło działać (przepływka też) :) :) Sam tam zaglądałem i nie widać żeby było coś przetarte albo naderwane. Może wtyczka była zaśniedziała...

no to gitarra, to jak już sobie poradziłeś z usterkami to NIE PRZESIADUJ na forum tylko do auta i testować na wszystkie możliwe sposoby jednomasa - podsumowanie w formie rozprawki zamieścisz na forum :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no mowilem powodzie daja popalic, siemian na czesci to kanu twoje

czaki zaczynasz mnie wk***iać przyjacielu... :decayed: :decayed:

Patrzcie co może zrobić z człowiekiem prowincjonalizm :decayed::polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 15:15_________________________________________________

narazie przesiaduje codzinnie w pracy do 21. Ale codziennie po 21 jest jakieś małe upalanko :decayed: :decayed: :decayed:

no to gitarra, to jak już sobie poradziłeś z usterkami to NIE PRZESIADUJ na forum tylko do auta i testować na wszystkie możliwe sposoby jednomasa - podsumowanie w formie rozprawki zamieścisz na forum :decayed:

Opublikowano

siemian po co sie denerwujesz, :evil: peace ,

kanunowóz :)

Opublikowano
  • Autor

czaki a tak na serio to niezbyt podobają mi się te nadkola które ostatnio sobie zamontowałeś i tak się nimi jarałeś... Mówiłeś że chrom w tarnowie teraz w modzie ale wiesz...

cz1.jpg

Ten spoiler co się tak napaliłeś też chyba do Avanta nie będzie pasował...

cz2.jpg

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

tylko szkoda ze ta 1 rej to chyba bielsko :):)):)::):):):):polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Wiesz czaki, z kim się zadajesz, takim się stajesz... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj pierwszy raz odważyłem się troszke ostrzej ruszyć na nowym sprzęgle.

No i powiem Wam że BAJKA :decayed:

Wreszcie auta nie zamula na ułamek sekundy po zmianie biegów. Autko od razu ładnie za***rdala.

Sprzęgło chyba dobrze trzyma bo praktycznie na każdej zmianie biegów (1-4) ślizgnął koła.

Zdaje sobie sprawe że nie moge tak zbyt często ruszać bo w dupsko strasznie skrzynia teraz dostaje, więc będe się ograniczał :decayed::naughty:

Opublikowano

Czyli tak jak pisalem...

...ale ze co? Na IV tracisz trakcje? :polew:

Opublikowano

jak wciska gaz do dechy na sprzęgle a potem puszcza szybko to i na 6 da rade ha ha ha :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Czyli tak jak pisalem...

na III na IV to już nie :decayed: :decayed:

Ale nie ciesz się tak bo Ty na IV też nie stracisz trakcji bo będziesz miał już z 270km/h :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Sierpień 2010, 18:46_________________________________________________

jak wciska gaz do dechy na sprzęgle a potem puszcza szybko to i na 6 da rade ha ha ha :gwizdanie:

ale pier**lisz głupoty... Zrób sobie tak i zobacz... ale młody jesteś to Ci wybacze :decayed:

Opublikowano

Czyli tak jak pisalem...

Ale nie ciesz się tak bo Ty na IV też nie stracisz trakcji bo będziesz miał już z 270km/h :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Sierpień 2010, 18:46_________________________________________________

ale pier**lisz głupoty... Zrób sobie tak i zobacz... ale młody jesteś to Ci wybacze :decayed:

Bulwers! Żartowałem ? :(:bicz: :bicz3:

Opublikowano
  • Autor

Czyli tak jak pisalem...

jaki tam bulwers :wink4::decayed: :decayed: :naughty: Ale fakt faktem że na 6 by się tak zrobić nie dało nawet strzelając ze sprzęgła :naughty::decayed:

Opublikowano

haha no wiem, tak sobie napisałem :D:bla: a teraz relax :JC_fan:

Opublikowano
  • Autor

ale jeszcze jedno spostrzeżenie z jazdy niestety na minus. Na niskich obrotach (do 1600-1700) jednomas przenosi straszne wibracje. Przy dwumasie tego nie było.

I żeby ktoś nie myślał że telepie budą czy coś. poprostu jednomas nie tłumi tak dobrze wibracji z silnika i przenosi się to dalej.

Opublikowano

ale jeszcze jedno spostrzeżenie z jazdy niestety na minus. Na niskich obrotach (do 1600-1700) jednomas przenosi straszne wibracje. Przy dwumasie tego nie było.

I żeby ktoś nie myślał że telepie budą czy coś. poprostu jednomas nie tłumi tak dobrze wibracji z silnika i przenosi się to dalej.

Ale to przy szybkim przyspieszaniu czy nawet jak jedziesz powiedzmy przez chwilę na te 1600-1700 obrotów to też?

Opublikowano
  • Autor

Ale to przy szybkim przyspieszaniu czy nawet jak jedziesz powiedzmy przez chwilę na te 1600-1700 obrotów to też?

nie tyle co przy przyśpieszaniu. Po dodaniu gazu zaczyna to być odczuwalne. Na szczęscie ja nie jeżdze praktycznie na takich obrotach :decayed:[br]Dopisany: 24 Sierpień 2010, 19:13_________________________________________________ja tam nie mam szybkiego przyśpiesznia :decayed: :decayed: :naughty: Tam nie ma wręcz żadnego przyśpieszania :gwizdanie: :wink4:

U mnie szybkie przyśpiesznanie zaczyna się od 2100-2200.

Opublikowano

Czyli tak jak pisalem...

jaki tam bulwers :wink4::decayed: :decayed: :naughty: Ale fakt faktem że na 6 by się tak zrobić nie dało nawet strzelając ze sprzęgła :naughty::decayed:

merc 63amg przy 550koniach daje rade i na 6 tym :)))) wiec to nie utopia jak go dobrze na 6 tym zbutujesz to mu sie trakcja zapala

w rs4 sie nie da bo jest quattro

Opublikowano
  • Autor

Brysio ale młody mówił o czymś innym. O wbiciu 6 w miejscu, depnięciu obrotów do odcięcia i puszczeniu sprzęgła. A tak albo zadusisz każdy silnik albo spalisz sprzęgło...[br]Dopisany: 24 Sierpień 2010, 19:32_________________________________________________to że 63amg z momentem ograniczonym elektronicznie do 1000Nm ślizga na 6 biegu to sie nie dziwie

Opublikowano

Brysio ale młody mówił o czymś innym. O wbiciu 6 w miejscu, depnięciu obrotów do odcięcia i puszczeniu sprzęgła. A tak albo zadusisz każdy silnik albo spalisz sprzęgło...[br]Dopisany: 24 Sierpień 2010, 19:32_________________________________________________to że 63amg z momentem ograniczonym elektronicznie do 1000Nm ślizga na 6 biegu to sie nie dziwie

no wlasnie w naszych pasciach mozesz albo wysypac skrzynie albo spalic sprzeglo nic innego nie wyczarujesz :))) niema mocy -- a niech moc bedzie z nami :)))