Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 Blb] Siemianowe Audi. Black Mat Project. Nowy Silnik ;-P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coraz bardziej ten mat mi się podoba :slina: Szkoda, że na zlot nie przyjedziesz :kwasny:

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 246,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no macik fajnie wyszedł.. ale coś to koło nie daje rady...

Opublikowano

jednak musze przyznac racje innym - mat do chromow ni jak nie pasuje.

Opublikowano

kolego potrzebuje pomocy ze zmana kierownicy ze zwyklej na multi, mozesz dac mi pare wskazowek krokpo kroku jak to uczynic:)

Opublikowano

kolego potrzebuje pomocy ze zmana kierownicy ze zwyklej na multi, mozesz dac mi pare wskazowek krokpo kroku jak to uczynic:)

Weź człowiek w końcu się opanuj. Użyj wyszukiwarki i znajdziesz wątki poświęcone Twojemu problemowi, a nie, wchodzisz komuś w wątek i trolisz :wallbash:
Opublikowano

Głosik oddany :good:

Opublikowano

Weź człowiek w końcu się opanuj. Użyj wyszukiwarki i znajdziesz wątki poświęcone Twojemu problemowi, a nie, wchodzisz komuś w wątek i trolisz :wallbash:

moze nie może zadac pytania w swoim wątku i poczekac aż mu ktoś odpowie :polew: :polew: zresztą w jednym z wątków dostał już nawet link do konkretnej stron z odpowiedzią krok po kroku... ale nie... rzeźbimy dalej :D

Opublikowano

moze nie może zadac pytania w swoim wątku i poczekac aż mu ktoś odpowie :polew: :polew: zresztą w jednym z wątków dostał już nawet link do konkretnej stron z odpowiedzią krok po kroku... ale nie... rzeźbimy dalej :D

Tak dałem mu bezpośredni link to tematu a ten dalej ciśnie :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Najlepiej wykasować te posty i nie zaśmiecać matowemu Siemiankowi :naughty::decayed:

Opublikowano

przepraszam koledzy ale jestem tu nowy i nie orientuje sie jeszcze jak pisac te watki itd. sorka z gory

Opublikowano

Nie zdecydowalbym sie na macik bez kola minimum 19` i konkretnej gleby...

Poza tym mat sam w sobie wyglada za***iście :)

Opublikowano
  • Autor

idąc dalej...

...nie zdecydowałbym się na koła 19' i konkretną glebe mając mniej niż 300 kucy pod maską...

tak można wymieniać bez końca...

Opublikowano

idąc dalej...

...nie zdecydowałbym się na koła 19' i konkretną glebe mając mniej niż 300 kucy pod maską...

tak można wymieniać bez końca...

szykuje się jakieś rezanko :gwizdanie: :naughty::mysli::good:

Opublikowano
  • Autor

buahaha... nie no Artur bez przesady :decayed: :decayed:

Opublikowano

myślałem ,że skoro jeloł :wink4: kolor będzie Cię hamował to może i mocy proporcjonalnie przybędzie :decayed:

Opublikowano

idąc dalej...

...nie zdecydowałbym się na koła 19' i konkretną glebe mając mniej niż 300 kucy pod maską...tak można wymieniać bez końca...

chyba jesteś jednym z nielicznych którzy wybierają go zamiast show w przypadku kół :wink4:

Opublikowano

Jak się modzi w danym kierunku to trzeba się liczyć z większymi dodatkowymi zamianami. A tak jakbyś 18-ste przywalił mini i kazał założyć do tego barchany 80 letniej babci :decayed: ni w kur... i w oko :hi:

Opublikowano

autko :kox: mat :kox: koła :kox: zawiecha :kox: dodatki :kox:właściciel :kox: co tu więcej dodać :wink4:

Opublikowano
  • Autor

przyszły nowe graty :kox: :kox: :kox:

W czwartek montaż razem z nowymi tarczami i klockami EBC YellowStuff :kox: :kox:

brakeline.jpg

Opublikowano

Siemian - AVUS to AVUS, wiec nie kombinuj ;-)

Macik wyglada super :cool1:

Zastanawialem sie jakis czas temu czy nie zrobic tak u siebie, ale troche zniechecily mnie rysy powstajace z czasem na folii - bardzo chu..owo to wygladalo :confused4:

Co do ceny to drogo - tyle mi powiedzieli w W-wie w WARSFOLLu za mojego slonia, a oni tani nie sa

Opublikowano
  • Autor

Siemian - AVUS to AVUS, wiec nie kombinuj ;-)

Macik wyglada super :cool1:

Zastanawialem sie jakis czas temu czy nie zrobic tak u siebie, ale troche zniechecily mnie rysy powstajace z czasem na folii - bardzo chu..owo to wygladalo :confused4:

Co do ceny to drogo - tyle mi powiedzieli w W-wie w WARSFOLLu za mojego slonia, a oni tani nie sa

Powiem Ci że jesli chodzi o ceny to sprawdzałem w wielu miejscach i ceny są baaaardzo zróznicowane. Co ciekawe jak porównaliśmy ceny z kumplem który interesował się tym rok temu to zdziwiliśmy się bo okazało się że jest drożej. W firmach w których rok temu za oklejenie mówili 3000 w tym roku chcieli 4.

Ogólnie rozstrzałe cenowy jest od 3 tys. do 5 tys zł. I mówie tutaj o a4 b7 w czarnym macie.

Co do felg to dziękuje wszystkim za głosowanie. Wśród głosujących zostaną rozlosowane nagrody: :decayed: :decayed:

Pierwsze miejsce: uścisk dłoni Siemiana i pamiątkowe zdjecie

Drugie miejsce: możliwość zajęcia miejsca za kierownicą w moim samochodzie*

Trzecie miejsce: możliwość umycia mojego autka i dyplom

* bez kluczyków na 5 minut

Co do felg to postanowione. Narazie zostają OZty. Co bedzie potem nie wiem ale AVUSy napewno nie wracają na autko więc idą do sprzedania :)