Opublikowano 3 Października 201114 l kilka sie trafilo ale wszystko oski pare z Q tez ale wszystko szroty Siemian, hamowales juz z 200km/h ??????
Opublikowano 3 Października 201114 l Autor kilka sie trafilo ale wszystko oski pare z Q tez ale wszystko szroty Siemian, hamowales juz z 200km/h ?????? korci mnie żeby spróbować, ale jeszcze chce je spokojnie dotrzeć. Tzn tak: hamować hamowałem ale delikatnie
Opublikowano 3 Października 201114 l Flyer, jak pamietam, przebąkiwałeś coś o pokrywach, zaciskach, Y-grekach..... :gwizdanie: :gwizdanie: yep, mysle, to kwestia miesiaca EOT
Opublikowano 3 Października 201114 l Tak się przyglądam Twojemu tematowi i chyba też wyrezam jakieś lepsze cheble,bo jak ostatnio goniłem do Denmark to dobrze,że na krajowej szóstce było wolne pobocze.Zacząłem hamować a tu nic Zatrzymałem się z prawej strony poprzedzającego auta,które stało w korku.Szkoda,że nie widzieliście miny kierowcy z tamtego auta i mojej
Opublikowano 3 Października 201114 l Tak się przyglądam Twojemu tematowi i chyba też wyrezam jakieś lepsze cheble,bo jak ostatnio goniłem do Denmark to dobrze,że na krajowej szóstce było wolne pobocze.Zacząłem hamować a tu nic Zatrzymałem się z lewej strony poprzedzającego auta,które stało w korku.Szkoda,że nie widzieliście miny kierowcy z tamtego auta i mojej mina? co tam mina. Lepiej powiedz czy już się spociłeś z wrażenia jak stanął obok czy jak już wiedziałeś że nei wyhamujesz za nim
Opublikowano 3 Października 201114 l Tak się przyglądam Twojemu tematowi i chyba też wyrezam jakieś lepsze cheble,bo jak ostatnio goniłem do Denmark to dobrze,że na krajowej szóstce było wolne pobocze.Zacząłem hamować a tu nic Zatrzymałem się z lewej strony poprzedzającego auta,które stało w korku.Szkoda,że nie widzieliście miny kierowcy z tamtego auta i mojej mina? co tam mina. Lepiej powiedz czy już się spociłeś z wrażenia jak stanął obok czy jak już wiedziałeś że nei wyhamujesz za nim Kierownica do prostowania i trochę śliska... :gwizdanie:
Opublikowano 3 Października 201114 l Autor no ja wychodze z założenia że hamulce nigdy nie są za mocne. Ogólnie kłopot mam tylko jak przesiadam się do innych aut bo w większości wydaje mi się że jest cośnie tak z hamulcami :decayed: Kiedyś jak wsiadłem do auta kumpla (a4 b6 1.9 tdi) przejechałem się po autostradzie to prawie mu wmówiłem że ma coś z pompą hamulcową bo auto w ogóle nie hamuje :polew: Teraz już wiem że takie odczucia w innych autach są normalne :polew: Dzisiaj kupiłem zimówki także jestem już spokojniejszy Szukam 19' na lato ale kurcze sam nie mam pomysłu jakie wrzucić. Może jakieś pomysły?
Opublikowano 3 Października 201114 l Autor RS6 C5... hmmm... musiałbym je założyc i oblookać na żywo bo jakoś mi się do końca nie widzą... chociaż.... :mysli: RS6 C6 odpada ta felga mi się w ogole nie podoba
Opublikowano 3 Października 201114 l Autor A może BBS CH...? jakoś też nigdy nie powalała mnie na kolana...
Opublikowano 3 Października 201114 l http://shop.achtuning.com/Hartmann-HTTRS-256-MA-M-19-Inch-Replica-Wheels-Audi.aspx
Opublikowano 3 Października 201114 l Szukam 19' na lato ale kurcze sam nie mam pomysłu jakie wrzucić. Może jakieś pomysły? i dobrze bo te OZety wogle nie pasuja do tego auta
Opublikowano 3 Października 201114 l Autor turdzi ta Twoja felga ze zdjecia się bardzo podoba ale wątpie żeby ładnie wygladała w b7
Opublikowano 3 Października 201114 l ta "fela" nie zasłoni Ci hamulców: http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSw5-C3KWJQh4yOcPa6yXWdDE6eV5BwvHvTF-Q0gIS_2BvlOP6R3Q :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano 3 Października 201114 l ta "fela" nie zasłoni Ci hamulców: http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSw5-C3KWJQh4yOcPa6yXWdDE6eV5BwvHvTF-Q0gIS_2BvlOP6R3Q :polew: :polew: :polew: :polew: i też jest w macie :decayed: