Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 Blb] Siemianowe Audi. Black Mat Project. Nowy Silnik ;-P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

widze Dev że przymierzałeś koła do siebie :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 247,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siemian - wziołeś ostatnie klocki DS2500 do tych zacisków - nie ma ich już w zakupie w tej cenie :disgust:

ja do swojej S4 skorupy teraz pod 17" nie mam co założyć !

dotrzyj i hamuj !

ps: właśnie kończe robić dwa sety hebli 350x32mm dla A4 B8 na bazie zacisków 6-cio tłok :)

Opublikowano

siemian albo devastation chce swoje opylić bo mu się wzór znudził :kox: :gwizdanie: :mysli:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

siemian - wziołeś ostatnie klocki DS2500 do tych zacisków - nie ma ich już w zakupie w tej cenie :disgust:

ja do swojej S4 skorupy teraz pod 17" nie mam co założyć !

dotrzyj i hamuj !

ps: właśnie kończe robić dwa sety hebli 350x32mm dla A4 B8 na bazie zacisków 6-cio tłok :)

napewno zdam relacje co i jak. :decayed:

Opublikowano

SID, mocno tanio sprzedałeś te FCP :kox: :kox: :kox:

Siemian "uratował" jakies 500-600zł :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Siemian kupujesz nowe opony 19", czy kolejny raz używki kupisz ?? :tongue4:[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 21:23_________________________________________________heble kox , miałem cie pochwalić na fejsbuku, ale odpuściłem :kox:

Opublikowano

SID, mocno tanio sprzedałeś te FCP :kox: :kox: :kox:

Siemian "uratował" jakies 500-600zł :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Kupiłem 20 zestawów - wszystkie z IC w obawie że są to ostatnie zestawy lub poprostu pomyłka z ceną,

widać nie myliłem się bo ich już nie ma a cena zakupu teraz jest dwukrotnie większa.

Głupi sobie nie zostawiłem :kwasny:

Opublikowano

widziałem je jakis czas temu na stanach IC, ale odpusciłem temat bo nie było chetnych na montaż

i tez głupio zrobiłem że nie kupiłem bo trafiło sie kilka aut :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Siemian kup sobie Superturismo LM w gun metal za***iście bda pasowaly do tego auta :wink4:

IMG_0315.JPG

Opublikowano

:good::shocked:

może jakieś vt ktoś zrobić by na aucie mniej więcej można było sprawdzić jak to będzie wyglądało :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

:good::shocked:

może jakieś vt ktoś zrobić by na aucie mniej więcej można było sprawdzić jak to będzie wyglądało :gwizdanie:

o to ja bym bardzo prosił o jakiś vt. Mysle że ta felga w 19 i tym kolorze moze super wygladac.

Troche się zmieni też wygląd bo ptaszki ćwierkają że auto idzie na dnach 2cm w dół z zawiechą :naughty:

Myśle że wtedy może się też poprawić wygląd obecnych felg. Będą się lepiej komponować.

Siemian kupujesz nowe opony 19", czy kolejny raz używki kupisz ?? :tongue4:[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 21:23_________________________________________________heble kox , miałem cie pochwalić na fejsbuku, ale odpuściłem :kox:

używki z wieliczki tam gdzie zaopatrza się 80% klubowiczów w opony z okolic Krakowa :decayed:

Opublikowano

1300676733113.jpg

:naughty:[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 23:58_________________________________________________Na wszystkim ta felga wyglada za***iście :

Mesio

http://mbworld.org/forums/c63-amg-w204/370677-oz-superturismo.html

:cool1:

nawet A5 wychodzilo na niej w limotowanej edycji

http://www.bytbil.com/bilar/audi/a5/9vmbr8dg/EwSBUDIAAYdPwnhf2IYAcABQtA__!

http://www.bytbil.com/bilar/audi/a5/fvhwfedg/EwSBUDIAAYdPwnhf2IYAcABYtA__!

:kox:

Opublikowano

Jak dla mnie zero szału ta felga.Na Mesiu jeszcze całkiem wygląda,ale na A5 słabizna.

Opublikowano

po co mu taka felga jak w aucie nie ma mocy

Opublikowano
  • Autor

widziałem, ale od razu widać że to napewno jakiś cwaniaczek sprzedaje :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

widziałem, ale od razu widać że to napewno jakiś cwaniaczek sprzedaje :polew: :polew: :polew:

ale kojarze goscia, jak chcesz to pogadam z nim, moze odda Ci za darmo albo symboliczna 100

Opublikowano

kurczi :-) kto by to chcial za 100 :polew:

Opublikowano

ale kojarze goscia, jak chcesz to pogadam z nim, moze odda Ci za darmo albo symboliczna 100

KERCZI na tej aukcji te felgi są na Twoim aucie,jedyne w KR?Jak to ktoś sprzedaje Twoje fele? :mysli:

Opublikowano

KERCZI na tej aukcji te felgi są na Twoim aucie,jedyne w KR?Jak to ktoś sprzedaje Twoje fele? :mysli:

:facepalm: :facepalm: