Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 Blb] Siemianowe Audi. Black Mat Project. Nowy Silnik ;-P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie no widac widac , fajna ta kiera , fajnie wyprofilowana.

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 247,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kierka fajna :good: a tą starą gdzie masz :mysli:

Opublikowano

Kierka fajna :good:a tą starą gdzie masz :mysli:

P.S. Stara kiera na sprzedaż :evil:

:wink4:

Opublikowano

znaczy czy w kartonie, garażu czy na strychu lub przy łożku w pokoju? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

w garażu :evil:

nawet na focie widac, ze grubas jest... nawet to troche komicznie wyglada :D

kiera w trzymaniu jest bardzo podobna do keirownic z m-pakietu z BMW, zawsze podobał mi się gruby wieniec dlatego jak zobaczyłem taka u mystica to się w niej zakochałem :decayed:

przyszedł czas na mała zmiene we wnętrzu. Zwykła kiere a4 b8 zastąpiła kierownica z RS5.

Odkąd dotknąłem takiej u mystica nie dawało mi to spokoju i wiedziałem że musze taką mieć.

rs51.jpg

rs52.jpg

Kiera oczywiście fabrycznie nowa.

O ile na zdjęciu nie widać dużej róznicy o tyle na żywo róznica jest kolosalna. Kierownica jest dużo grubsza i to w całym zakresie. Dodatkowo ma dużo mocniejsze "przetłoczenie" na dole.

Mod nie jest w pełni ukończony bo docelowo wyOutowane zostaną łopatki biegów a znaczek RS5 zostanie zastąpiony znaczkiem s-line.

P.S. Stara kiera na sprzedaż :evil:

pieeeekna :slina:

i nie gadaj nawet na fotach widać w chooooj różnicę duużo grubsza jest :shocked:

tak sie zastanawiam jak sie prowadzi autko z aż tak grubszą kierą.. pewnie kwestia przyzwyczajenia :decayed:

mi się R8 i pozostałe jednak ścięte z dołu najbardziej podobają choć nie wiem czy do takiego autka jak prawie rodzinne a4 do końca pasują :P

PS jednak łopatki w manualu dziwnie wyglądają :decayed:

kwestia gustu. moim zdaniem kiera ścięta z dołu nie pasuje do rodzinnego avanta :wink4: Ta kiera mi się spodobała bo na pierwszy rzut oka niczym sie nie rózni od zwyłkej, a jest dużo grubsza i super sie ją trzyma.

Co do łopatek to tak jak pisałem wcześniej.. z czasem znikną :wink4:

Opublikowano

Marku, tak w ogóle to planujesz jeszcze coś zmieniać w aucie?

Opublikowano
  • Autor

ciężko poeiwedzieć :decayed: :decayed: Czas pokaże :decayed: :decayed:

Opublikowano

Marku, tak w ogóle to planujesz jeszcze coś zmieniać w aucie?

gałkę zmiany biegów podobną do tej od H4mm3R'a :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: by wszystko tworzyło jedną całość :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

30 minut temu miałem ją w łapach :slina: siemian kiera :good: umyj te auto :sick3:

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 22:22_________________________________________________

30 minut temu miałem ją w łapach :slina: siemian kiera :good: umyj te auto :sick3:

o Ty pepożu jeden :decayed: :decayed: :decayed:

Przeciez wczoraj z myjni wyjechało :gwizdanie:

Opublikowano

bo chyba już nie ma co zmieniać? prócz np. felg :decayed: chyba, że będziesz bawił się w webasto itp :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

jeszcze jedno takie hasło i zadzwonia do Twojej Baby żeś nie był na grubie :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 22:23_________________________________________________

bo chyba już nie ma co zmieniać? prócz np. felg :decayed: chyba, że będziesz bawił się w webasto itp :tongue4:

webasto leży kompletne w garazu, łacznie ze sterwonikami, pilotem, pompą paliwa, wiązką, tyle że nie mam czasu się tym zająć... :decayed: :decayed: :naughty:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 22:22_________________________________________________

o Ty pepożu jeden :decayed: :decayed: :decayed:

Przeciez wczoraj z myjni wyjechało :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

jeszcze jedno takie hasło i zadzwonia do Twojej Baby żeś nie był na grubie :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 22:23_________________________________________________

webasto leży kompletne w garazu, łacznie ze sterwonikami, pilotem, pompą paliwa, wiązką, tyle że nie mam czasu się tym zająć... :decayed: :decayed: :naughty:

To mi je sprzedaj. :naughty: :naughty: :naughty: Kiera cud! :good::kox:
Opublikowano

tylko pisnij a bydziesz mioł straty że :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

jeszcze jedno takie hasło i zadzwonia do Twojej Baby żeś nie był na grubie :polew: :polew: :polew: :polew:

no ,a gdzie ,przecież po fajki wyskoczył tylko :decayed:

Opublikowano

jeszcze jedno takie hasło i zadzwonia do Twojej Baby żeś nie był na grubie :polew: :polew: :polew: :polew:

:good::polew:
Opublikowano
:wink4:
Opublikowano

:good::polew:

skrócę Wam dobry kawał :naughty:

czym się różnią kobiety od mężczyzn :gwizdanie:

Kobieta nie wraca na noc.. Po powrocie mąż pyta gdzie była a ona odpowiada że u przyjaciółki.. Maż dzwoni do jej 10najlepszych przyjaciółek ale żadna nie potwierdza że u niej spała :no:

a gdy mąż nie wraca na noc i twierdzi że spał u kumpla-> Żona dzwoni do 10 jego najbliższych kumpli z czego 8potwierdza że u nich spał a 2że dalej u nich jest :kox:

:naughty:

Opublikowano

I tak trzymać :naughty: Arturoo jak moje graty :kox: