Opublikowano 2 Grudnia 201114 l No Marecki kierownica jest różnica jest zasadnicza jak się do ręki weźmie między tą a zwykłą z B8. Nawet kiera od S4B8 jest dużo cieńsza. Ja bym manetki zostawił, ładnie wyglądają a w niczym nie przeszkadzają obszywanie nie będzie już wyglądało jak oryginał. Może trochę dziwnie manetki + manual ale kto ze śmiertelników zwróci na to uwagę a tutaj dodają sportowego charakteru. BTW. dobrze że tylko kierę dałem Ci dotknąć :decayed: z drugiej strony jakby nie było to pierwszy krok do swapa skrzyni :polew: :polew:
Opublikowano 2 Grudnia 201114 l oj tam dziwne podlaczy se zmieniarke do cd albo dvd pod nie i bedzie ) do czegos sie przydadza
Opublikowano 2 Grudnia 201114 l UWAGA! SIEMIAN POTWIERDZIŁ ŻE UFUNDOWAŁ NAGRODĘ DLA TEGO KTO PIERWSZY WSKOCZY NA NEXT STRONĘ :kox: :kox: NAGRODĄ JEST JEGO POPRZEDNIA KIERA MODEL B8 Z PODUCHĄ
Opublikowano 2 Grudnia 201114 l seves z drugiej strony jakby nie było to pierwszy krok do swapa skrzyni kox To byłby dopiero KOX BLB + Multi...
Opublikowano 2 Grudnia 201114 l Autor UWAGA! SIEMIAN POTWIERDZIŁ ŻE UFUNDOWAŁ NAGRODĘ DLA TEGO KTO PIERWSZY WSKOCZY NA NEXT STRONĘ :kox: :kox: NAGRODĄ JEST JEGO POPRZEDNIA KIERA MODEL B8 Z PODUCHĄ seves chciałbyś... buahaha
Opublikowano 2 Grudnia 201114 l seves z drugiej strony jakby nie było to pierwszy krok do swapa skrzyni kox To byłby dopiero KOX BLB + Multi... A co może nie
Opublikowano 2 Grudnia 201114 l byłby 2'gi [br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 11:54_________________________________________________Z multi i przodem esowym
Opublikowano 2 Grudnia 201114 l Arturoo i kiera twoja :gwizdanie: :gwizdanie: Siemian daj temu klekotowi gazu bo nie wrucicie na 24 :polew:
Opublikowano 2 Grudnia 201114 l Arturoo i kiera twoja :gwizdanie: :gwizdanie: Siemian daj temu klekotowi gazu bo nie wrucicie na 24 :polew: mega bonus ) fajnie dostac taka kiere w prezencie tez bym chcial ) no dokładnie jest zwycięzca Arturo i jak się czujesz? :polew: :polew:
Opublikowano 2 Grudnia 201114 l Moja obecna obsługuje tipa więc zdobyczną oddam w dobre ręce . Kto chce to proszę o pw .
Opublikowano 4 Grudnia 201114 l Autor koksik, ale przydaloby sie tez gale wymienic też to zauważyłem. :decayed: Powiem tak, zastanawiam sie intensywnie nad gałą od rs4