Opublikowano 15 Marca 201214 l Swietna furka 19 zoll wyglada bdb Siemian jestes hardkorem moze 20 zoll wskoczy na nasyepny sezon PS. Dlaczego nie moge właczyc zdjec z linków na poprzednich stronach ?!?
Opublikowano 15 Marca 201214 l u nosba sie zmiescily to i tu sie zmieszcza ) A jak myślisz czemu u Nosba się zmieściły:whistling:
Opublikowano 15 Marca 201214 l u nosba sie zmiescily to i tu sie zmieszcza ) A jak myślisz czemu u Nosba się zmieściły:whistling: ja nie musze myslec ja WIEM ))
Opublikowano 15 Marca 201214 l u nosba sie zmiescily to i tu sie zmieszcza ) taaaa.... tylko Nosb jezdzi od święta tą furka
Opublikowano 15 Marca 201214 l No Marek, pogratulować tego sport wagonika matowego na wysokości 19 , a więc chwała Ci na wysokości , szkoda tylko, że jedzie się jak na taczce po naszych drogach
Opublikowano 16 Marca 201214 l ło tam , nie przesadzajcie juz z ta taczka na 19 calach Jest mniej konfortowo , ale bez przesady Za to jak sie Toczy fela 19 zoll Wink
Opublikowano 17 Marca 201214 l ona się za furką nie ogląda tylko chciała być na zdjęciu Marek jej wpadł w oko ,
Opublikowano 17 Marca 201214 l W słońcu folia się stopi http://cosgan.de/images/smilie/verschiedene/s050.gif I będzie powrót do przeszłości