Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 Blb] Siemianowe Audi. Black Mat Project. Nowy Silnik ;-P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

jako że była ładna pogoda to cyknąłem pare fotek:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

a tutaj focie hamulców w całej okazałości:

przód tył

przod.jpgtyl.jpg

wiem że te 3 fotki są takie same ale nie mogłem się zdecydować które wrzucić :grin::decayed:

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 248,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

piękna jest:wink:

Opublikowano

łonderful:decayed::kox:

Opublikowano

No nie ma lipy :kox:

Opublikowano
No nie ma lipy :kox:

tam w tle jest na bank:decayed:

Opublikowano

Ale felgi jednak do d*py .

Opublikowano
  • Autor

kwestia gustu. ja bym tych felg nie zamienił na żadne inne...

Opublikowano

sorry siemian ale z tych zdjęć coś mi nie pasi - żeby nie powiedzieć że za nisko siedzi (bo to herezje) to powiem że nie wiem co ale coś tu jest nie tak - może dystans inny by się przydał :eusathink:oczywiście dodam że to tylko moja opinia...i jak tobie się podoba to jest :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

moim zdaniem jedyną rzeczą która można by poprawić to większy dystans z tyłu (z 2mm większy) ale niestety jest to niewykonalne ze wzgledu że nadkola bym chyba pourywał...

Opublikowano

Muszę kiedyś na żywo obczaić auto bo na zdjęciach to ciężko ocenić.

Opublikowano
  • Autor

dokladnie to chciałem napisać. to autko całkiem inaczej wygląda na zdjęciach a inaczej na żywo. I potwierdziło to już wiele osób.

Opublikowano

Kupie coś kiedyś u ciebie to podjadę ocenić:decayed:

Opublikowano

ja się też wybieram na zwiedzanie jak sójka:decayed::wink: ostatnio jak byłem w Bielsku to mnie miśki poczęstowali karnetem 600zł i 10pkt.:decayed:

Opublikowano
dokladnie to chciałem napisać. to autko całkiem inaczej wygląda na zdjęciach a inaczej na żywo. I potwierdziło to już wiele osób.

Ale tylko jak jest umyte, czyli raz w miesiącu :decayed:

Opublikowano

najbliższa okazja do zobaczenia to Bukowina pewnie no chyba że jednak coś w lato damy radę jeszcze wykombinować :slina:

Opublikowano
  • Autor

Hammer jak moje mycie by wyglądało tak że wyciągam telefon i dzwonie do Artura, tego, tamtego czy siamtego i mówie czy mi auto umyją to też bym miał cały czas auto czyste.... Nie każdy ma tyle czasu niestety... :decayed::decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 21:35 ---------- Poprzedni post napisany at 21:33 ----------

najbliższa okazja do zobaczenia to Bukowina pewnie no chyba że jednak coś w lato damy radę jeszcze wykombinować :slina:

Bukwinka... toż to za rok prawie... to ja nie wiem czy będe jeszcze tyle jezdzł tym dyliżansem :wink:

---------- Post dopisany at 21:35 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ----------

Bukwinka... toż to za rok prawie... to ja nie wiem czy będe jeszcze tyle jezdzł tym dyliżansem :wink:

Opublikowano

Hammer jak moje mycie by wyglądało tak że wyciągam telefon i dzwonie do Artura, tego, tamtego czy siamtego i mówie czy mi auto umyją to też bym miał cały czas auto czyste.... Nie każdy ma tyle czasu niestety... :decayed::decayed::decayed::decayed:

Te czasy się skończyły, teraz się myje auto na dwa wiadra :wink: choć Tobie to pewnie nic nie mówi, bo Ty od tego masz ludzi :decayed:

Opublikowano

no niestety innej opcji nie widzę a na następnym pewnie też będzie warto oko zawiesić więc nic straconego :wink:

---------- Post dopisany at 21:42 ---------- Poprzedni post napisany at 21:41 ----------

a i jak ci się myje tą folię? nie zostają zacieki jak na lakierze czarnym?

Opublikowano
  • Autor

nie wiem ja tego nigdy nie myłem :decayed::decayed::decayed::decayed: trzeba by chłopaków na myjce spytać :decayed:

---------- Post dopisany at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ----------

ale z tego co wiem to ch..owo się to myje :wink:

Opublikowano
a i jak ci się myje tą folię? nie zostają zacieki jak na lakierze czarnym?

Siemian sam auta nie myje, bo by na foli rysy porobił :decayed: