marcin_o23 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 bez tych napisów od razu lepiej wygląda felga
Arturoo Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 19" ,w marcu będzie pewnie już na autku
siemian Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 bez tych napisów od razu lepiej wygląda felga felga lepiej wygląda bo jest większa
siemian Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 napisy są na zaciskach :decayed: co za dużo to niezdrowo
pablo_ua4 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 fela tak jak i całe autko choć nie do końca hehehe
mgtan Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Siemian... ty to powinieneś dostać tytuł "Rezacz 2011" 200 str wątku i wkółko coś rzeźbi... weź ty wkońcu kup to b8 3.0 TDi czy tam s4... i modź coś od nowa, bo juz lista jest krótka w twoim... i niedługo wartość nastepnych dodatków będzie przekraczać koszta auta - bo zostały ci już najdroższe chyba mody...
Dzo-Dzo Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 siemian czemu sie nie pochwaliles co mi wczoraj ajebales za poldarmo
siemian Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 hehe Dzo-Dzo jak tam mikrofalówka? :polew: Wczoraj z Dzo-dzowi zrobiłem promocje noworoczną. Przy zakupie hamulców z eSy mikrofalówka gratis :polew: :polew: takie promocje tylko u mnie
Dzo-Dzo Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 i to nie zarty przy komplecie heblów dał mikrofale hehehhehehhehehe kurw... no posikalem sie ze smiechu a masz jeszcze zdjecie w kangurze jak bylo wszystko zapakowane ? jechalismy z tymonem jak rumuny
Flyer Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 napisy są na zaciskach :decayed: co za dużo to niezdrowo ja bym pomyslal o tych OZ z ex B6 Pozka, bo podobno sa do kupienia
Arturoo Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Przy zakupie hamulców z eSy mikrofalówka gratis :polew: :polew: prze .uj :polew: :polew: :polew: :polew: w takim razie pepoż (Andrzej) do niedawno kupionej czarnej alcantary powinien dostać jakieś żelazko albo sokowirówkę chociaż :decayed: :decayed: :polew: :polew: :polew: :polew:
H4mm3R Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Przy zakupie hamulców z eSy mikrofalówka gratis :polew: :polew: prze .uj :polew: :polew: :polew: :polew: w takim razie pepoż (Andrzej) do niedawno kupionej czarnej alcantary powinien dostać jakieś żelazko albo sokowirówkę chociaż :decayed: :decayed: :polew: :polew: :polew: :polew: Ostatnio się chwalił nową kanapą w domu i że ściany maluje
wrclaguna Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Teraz juz wiadomo gdzie siemian wypalał w piecu ......pfu mikrofalowce te zaciski S4
Arturoo Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 :polew: :polew: :polew: to ci.lał , że devastaion mu odnawiał :gwizdanie: :decayed: :decayed: :decayed:
siemian Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 napisy są na zaciskach :decayed: co za dużo to niezdrowo ja bym pomyslal o tych OZ z ex B6 Pozka, bo podobno sa do kupienia jakie?
mgtan Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 devastation to przykrywka... mi też jak zaciski dawał to żebym do Tomak wysłał bo dobrze robi... a potem do Kraka do mikro jadą... także nei ździw się jak troche w środku farbą daje...
Rekomendowane odpowiedzi