Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 Blb] Siemianowe Audi. Black Mat Project. Nowy Silnik ;-P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym tygodniu dojdą listwy s-line w kolorze 1RR takim jak tylna dokładka i zawiecha s-line...

Nie chce marudzic, ale to slaby pomysl... :)

• Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W tym tygodniu dojdą listwy s-line w kolorze 1RR takim jak tylna dokładka i zawiecha s-line...

Nie chce marudzic, ale to slaby pomysl... :)

kwestia gustu. :)

Sam jestem ciekaw jak wyjdzie.

Opublikowano

dokladke zderzaka mozna jeszcze zaakceptowac... ale mimo wszystko listwy powinny byc w kolorze auta ;)

Opublikowano

Szczerze mówiąc to długo się nad tym zastanawiałem.

Nie mogłem się zdecydować czy walnąć listwy w kolor czy w 1RR...

Ostatecznie zadecydowałem że spróbuje poeksperymentować.

Jak wyjdzie brzydko to za rok pójdą w kolor auta...

Opublikowano

będzie prawie jak allroad :decayed:

Opublikowano

no i do autka zawitały listwy.

Co do koloru- mnie się podoba a szczerze mówiąc strasznie się wachałem na jaki kolor je polakierować...

Tylko teraz aż się prosi niższa zawiecha (będzie prawdopodobnie w przyszłym tygodniu) i zderzak przedni s4 (prędko niestety nie będzie :confused4: :confused4: )

listw2.jpg

listwy.jpg

Opublikowano

jak dla mnie tylko srebrne - ciemny kolor dziwnie wygląda

Opublikowano

trzeba będzie intensywnie pomyśleć o zderzaczku z s4 bo aż się prosi... przód jest teraz taki "goły"...

Opublikowano

a kolorystycznie wolałbym wszystko na srebrno - dla mnie takie 2 kolorowe auto traci efekt, robi się takie troszke zabawkowe - mało agresywne :wink4:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 10:17_________________________________________________takie dwukolorowce kojarzą mi sie bardziej z:

fiat panda 4x4, suzuki sx4 4x4, vw polo cross i.t.p.

Opublikowano

no ja dokładką zacząłem to postanowiłem że dokończe i zobacze co wyjdzie.

Jak mi się znudzi to zawsze moge to przemalować.

Napewno auto optycznie zrobiło się szersze i mniejsze...[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 10:20_________________________________________________przy takich przeróbkach zawsze będą mieszane odczucia...

Ja jestem ciekaw jak będzie wyglądała ta przednia dokłądka u Ciebie...

Opublikowano

jutro powinna być na aucie :wink4:

Opublikowano

W/g mnie slabo to wyglada, wyszla taka imitacja allroada... zeby uratowac efekt musisz pomalowac w felgi w taki szary odcien :kox:

Opublikowano

fajnie. To wklej jakieś fotki. Widziałem to już gdzieś i jestem ciekaw jak na żywo to będzie wyglądać... Przyjedz do nas na spota :>

Opublikowano

Siemian - Baq didla ma grafitowe 18 :)

Opublikowano

W/g mnie slabo to wyglada, wyszla taka imitacja allroada... zeby uratowac efekt musisz pomalowac w felgi w taki szary odcien :kox:

Dlatego trzeba go jak najszybiciej obniżyć i dać dystanse na tył.

Felgi narazie takie zostaną. Zresztą jak założe na lato 18' to teżtroche inaczej będzie...[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 10:38_________________________________________________A listwy się dobrze komponują z moimi przednimi zaciskami :naughty: :naughty: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Odnosnie imitacji allroada mialem na mysli, ze jemu sie wlasnie podobnie listwy drzwiowe wyrozniaja :)

Opublikowano

w s4 też się wyrózniają... Tak tak... wiem tam te listwy są większe...

Opublikowano

Tylko w S4 sa one czarne, wiec komponuja sie z paroma elementami auta zawsze ;)

Ty masz chromy + srebrne felgi... moim zdaniem tylko wszystko w kolor auta zrobi robote.

Opublikowano

Flyer albo wszystko w black pakiet, też powinno dać radę + czrne znaczki :audi: ciemne fele itp. trochę detali i może pasować :good: póki co średnio mi się to widzi... może w realu wygląda lepiej

Opublikowano

a czemu piszesz to do Flyera? :decayed:

Na żywo wygląda lepiej, bo listwy "poszerzają" auto a na zdjęciu tego nie widać[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 12:02_________________________________________________to tak samo jak pełny black-line prawie nigdy nie wygląda dobrze na zdjęciach a w realu jest mego :kox: :kox: :kox: