kondi169 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Witam jak w temacie podczas jazdy przy predkości powyżej 110km/h cały autem trzęsie (telepie) dzieje się tak zarówno podczas jazdy na biegu jak i luzie. Co zrobić? Od czego zacząć sprawdzanie? Dzięki za odp.
cptolgierd Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 poduszki pod skrzynią i silnikiem? Dwumas?
kondi169 Opublikowano 6 Października 2013 Autor Opublikowano 6 Października 2013 być może to być to powiem, że na postoju lekko silnik drży... i przy gaszeniu silnika buda tak zatelepie
Tobike Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 A sprawdzałeś koła czy dokręcone i czy któraś opona nie jest uszkodzona albo źle wyważona?
kondi169 Opublikowano 7 Października 2013 Autor Opublikowano 7 Października 2013 koła dokręcone były wyważane
Tommy Gun Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 W jakim zakresie obrotów jest to najbardziej odczuwalne ??
kondi169 Opublikowano 7 Października 2013 Autor Opublikowano 7 Października 2013 tarcze to raczej nie są, podczas hamowania jest ok nic nie telepie nie bije... Telepanie zaczyna się od 110km/h jakoś koło 2tyś obrotów i im szybciej jadę tym nasila się to telepanie
A4B5AJM Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Ja tak miałem jak pożyczyłem komuś auto i kierowca zakopał się w błocie nie mówiąc nic o tym, szukałem i szukałem przyczyn, a wystarczyło dobrze umyć podwozie i koła
Rekomendowane odpowiedzi