klysek Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Pany ruszcie z terminem :decayed: jesteś miłosierdzie niecierpliwy zachowaj spokojnosc bo nigdzie nie pojedziesz :decayed:i bedziesz siedzial w domu
Gość harry19-19 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 mnie prawie nigdy nie ma w domu a weekendzie to już cacy , a co do Bukowiny to muszę termin przygotować żeby nić nie planować póżniej
wrclaguna Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Spokojnie czekamy z terminem po 01.01 2014 .
Gość harry19-19 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 okej no nic tylko czekać na odp , no i to będzie moje pierwsze spotkanie klubowiczów w Bukowinie , szkoda że późno zapisałem się do klubu to byłbym jeszcze w tym roku
A4-Tomek Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 okej no nic tylko czekać na odp , no i to będzie moje pierwsze spotkanie klubowiczów w Bukowinie , szkoda że późno zapisałem się do klubu to byłbym jeszcze w tym roku każdy kiedyś zaczyna ja byłem dopiero 3 razy :decayed: przed pierwszym wyjazdem mnie straszyli że świeżak kupuje vódę itp. :grin:
poziek Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 okej no nic tylko czekać na odp , no i to będzie moje pierwsze spotkanie klubowiczów w Bukowinie , szkoda że późno zapisałem się do klubu to byłbym jeszcze w tym roku każdy kiedyś zaczyna ja byłem dopiero 3 razy :decayed: przed pierwszym wyjazdem mnie straszyli że świeżak kupuje vódę itp. :grin: Nic się nie zmieniło
Arturoo Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 okej no nic tylko czekać na odp , no i to będzie moje pierwsze spotkanie klubowiczów w Bukowinie , szkoda że późno zapisałem się do klubu to byłbym jeszcze w tym roku każdy kiedyś zaczyna ja byłem dopiero 3 razy :decayed: przed pierwszym wyjazdem mnie straszyli że świeżak kupuje vódę itp. :grin: Nic się nie zmieniło "Stara gwardia" powinna tego bardziej pilnować wysłane z one v
poziek Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 okej no nic tylko czekać na odp , no i to będzie moje pierwsze spotkanie klubowiczów w Bukowinie , szkoda że późno zapisałem się do klubu to byłbym jeszcze w tym roku każdy kiedyś zaczyna ja byłem dopiero 3 razy :decayed: przed pierwszym wyjazdem mnie straszyli że świeżak kupuje vódę itp. :grin: Nic się nie zmieniło "Stara gwardia" powinna tego bardziej pilnować Nie używaj takich zwrotów bo zaraz się tu Wladi uaktywni...
wladi Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Poziu a Ty się za małolata uważasz? memory five wladi i wszystko jasne :-)
poziek Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Naprawdę nie widzę powodu wchodzić z Tobą w jakakolwiek dyskusję na ten temat.
wladi Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 To po co wspominasz o mnie memory five wladi i wszystko jasne :-)
Gość harry19-19 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 no to ładnie jestem świeżakiem to mój pierwszy raz będzie w Bukowinie , tu w klubie jestem dopiero ponad pół roku , no nic podstawię vódki jak trza
A4-Tomek Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 no to ładnie jestem świeżakiem to mój pierwszy raz będzie w Bukowinie , tu w klubie jestem dopiero ponad pół roku , no nic podstawię vódki jak trza Vódka i inne %% i tak we własnym zakresie więc Twoja sprawa :wink:
daniels Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 no to ładnie jestem świeżakiem to mój pierwszy raz będzie w Bukowinie , tu w klubie jestem dopiero ponad pół roku , no nic podstawię vódki jak trza Darek jak będziesz miał wolne miejsce to melduj..
trepek Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 okej no nic tylko czekać na odp , no i to będzie moje pierwsze spotkanie klubowiczów w Bukowinie , szkoda że późno zapisałem się do klubu to byłbym jeszcze w tym roku każdy kiedyś zaczyna ja byłem dopiero 3 razy :decayed: przed pierwszym wyjazdem mnie straszyli że świeżak kupuje vódę itp. :grin: Uwierz mi, ze musialbys samochod sprzedac aby kupic wystarczajaca ilosc vodki :-)
MAGIC87 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 okej no nic tylko czekać na odp , no i to będzie moje pierwsze spotkanie klubowiczów w Bukowinie , szkoda że późno zapisałem się do klubu to byłbym jeszcze w tym roku każdy kiedyś zaczyna ja byłem dopiero 3 razy :decayed: przed pierwszym wyjazdem mnie straszyli że świeżak kupuje vódę itp. :grin: Uwierz mi, ze musialbys samochod sprzedac aby kupic wystarczajaca ilosc vodki :-) No no Grzesiu mam nadzieje ze w 2014 znowu sie napijemy:decayed: i Obym w tym roku zobaczył fajerwerki
trepek Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Ja w tym roku oczywiscie, ze jade Ale wiesz, zobaczyc fajerwerki to jedno a bys swiadom tego, co sie widzi to drugie:naughty:
klysek Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 okej no nic tylko czekać na odp , no i to będzie moje pierwsze spotkanie klubowiczów w Bukowinie , szkoda że późno zapisałem się do klubu to byłbym jeszcze w tym roku każdy kiedyś zaczyna ja byłem dopiero 3 razy :decayed: przed pierwszym wyjazdem mnie straszyli że świeżak kupuje vódę itp. :grin: Uwierz mi, ze musialbys samochod sprzedac aby kupic wystarczajaca ilosc vodki :-) No no Grzesiu mam nadzieje ze w 2014 znowu sie napijemy:decayed: i Obym w tym roku zobaczył fajerwerki
Rekomendowane odpowiedzi