fatboy Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Mam pękniętą rurkę odpowietrzającą blok, silnik chodzi normalnie nie jest jakoś oblany olejem czy coś, ale wypadało by to wymienić da rade to kupić w sklepie moto czy tylko ASO. Czy w ogóle jakoś się spieszyć z wymianą
darko Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 przez tą odmę silnik może sobie falować bo zaciąga lewe powietrze,odma zamiennik do kupienia w sklepie moto około 50 zeta,w ASO coś około 100 lub więcej,wymienić i mieć spokój.
fatboy Opublikowano 9 Października 2013 Autor Opublikowano 9 Października 2013 Jeszcze pytanie, czy trzeba dużo narozbierać żeby wymienić ten wąż?
MATIUS Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 ja ściągam przepustnice do tego celu lub cały kolektor dolotowy(w tedy trzeba nowe opaski) ok godziny roboty
rafal9119 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 ja u siebie jak dwa miechy temu wymieniałem ta rurke to nic nie odkrecalem. prawie dwie godz. roboty ale się da
fatboy Opublikowano 10 Października 2013 Autor Opublikowano 10 Października 2013 ja u siebie jak dwa miechy temu wymieniałem ta rurke to nic nie odkrecalem. prawie dwie godz. roboty ale się da no właśnie mam zamiar spróbować bez rozbierania, rozebrać zawsze można:decayed: ---------- Post dopisany at 14:50 ---------- Poprzedni post napisany at 08:55 ---------- dało rade :decayed:trochę ciężko ale dało rade w 2 godzinki opanować sytuacje plus wężyk podciśnienia jeszcze znalazłem popękany no to wleciał z metra także tego:banan:
Labiel Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Ja tam zawsze wolałem zwalać kolektor. Raz dałem nowe opaski a potem jak cokolwiek chciałem robić to 10 minut i kolektor miałem na wierzchu.
fatboy Opublikowano 14 Października 2013 Autor Opublikowano 14 Października 2013 pod blokiem jestem hardcorem:kox:
Rekomendowane odpowiedzi