Czeesio Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Witajcie, mam pytanko czy orientuje się ktoś z Was,czy lampy z b7 cabrio i zderzak pasuja do pasa przedniego z b6 cabrio? A jesli nie to czy pas przedni z b7 cabrio 2.0tdi bedzie pasowal do b6 cabrio 2.5tdi???
Marynarz____ Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Jeździ trochę takich B6 cabrio z przodem od B7 więc na pewno pasuje.
Czeesio Opublikowano 15 Października 2013 Autor Opublikowano 15 Października 2013 No właśnie wiem,tylko nie wiem jak jest z przednim pasem
Marynarz____ Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Lifting Ci się marzy??
Czeesio Opublikowano 17 Października 2013 Autor Opublikowano 17 Października 2013 No właśnie troszkę bym ją odświeżyl Ogólnie chce w niej duo zmienić,ale tylko z tym przodem mam problem
Adrianek87 Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Witam! Odświeżam temat. Kupiłem taka A4 cabrio z uszkodzonym przodem. Ktoś mi jest w stanie powiedzieć czy da rade założyć kompletny przód od B7 ? (cabrio!!) Nowa maska, błotniki, zderzak, lampy.. itd ? Tył jest taki sam w b6 i b7 cabrio wiec wszystko wskazuje na to że sie da. Prosze o radę gdyż jestem w kropce co robic.. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi