Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Moja A4 b5 2.5TDI afb 1998r.Pro Line Sport

Jakie plany na a4 b5  

82 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie plany na a4 b5

• Rekonstrucja (afb)
      7
    • a4 b5 q 2.7 bi turbo avant
      61
    • rezać rezać bez q
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krzyś, te lusterka tj nakładki są stalowe chromowane i lusterko przez to jest cięższe niż seryjne poza tym szkoda by było matować i malować nakładek, to już lepiej wymienić na zwykłe i kolor modzić chodź jak dojdą i je założysz to nie wiem czy bedziesz chciał zmieniać ten połys patrząc na auto po deszczu. Jest wyróżnik z otoczenia.

To jak z RECARO samo w sobie ma wygląd i stawia auto kilkanaście punktów w górą od innych, prawda?

Opublikowano

Racja,tylko daj mi je na auto w końcu:decayed:sam ocenie:grin:

Opublikowano

Już są Twoje tak wiec tylko zostało zjechać do PL i je zamontować, do tego czasu na pewno dojdą na adres:decayed:

Opublikowano

Kutwa lampy i lusterka do zamontowania:naughty:teraz myślę czy montować przymglone kierunki w błotnikach:kwasny::grin:

dajcie mi gwint(air)w dobrej cenie bo jestem w transie:decayed:

Opublikowano

Ach jak się ma euraski co miesiąc to można nieco po modzić, nie to co My rodacy biedacy :polew:

Opublikowano
Ach jak się ma euraski co miesiąc to można nieco po modzić, nie to co My rodacy biedacy :polew:

Wybacz inni mają funty:wink: a tak poważnie każdy orze jak może.....:whistling:

Opublikowano

ejjjj no i sie zaczęło zaglądanie w portfel, zamiast narzekać za robotę się wziąć,.!!! lub się pakować.

Krzysiek, how much te lustra??? PW,. zostaw chromy przy twoim kolorze auta,. skąd je wyczaiłeś??? to juz bym ori grilla od Ski tez kładł,.

Opublikowano

Na bogato :decayed:....ale to lubię ...jak dłubać to ciekawe rzeczy :grin:.....

Sie Krzychu nie martw....najwyżej dostaniesz kilka pw gdzie ,za ile ,czy byś nie odsprzedał.......jak będziesz gotów na to ostatnie to daj znać :polew:

Opublikowano

Robert od Piotra(pieciajek) już parę rzeczy kupiłem zawsze coś dołoży(środkowy fotochrom:naughty: itp) i znajdę u niego np to co mi odkurzacz wciągnął:grin: uszczelnię komorę silnika po samą szybę,itd.Więc....śmiało mogę napisać dobry sprzedawca,wiem że kupię sprawne a jeśli coś nie do końca sprawne dostaje zapas:wink:

Artur będę pamiętał:wink:

Ważne dla mnie było że składane i fotochrom,mieszkam na jednokierunkowej gdzie auta po obu stronach i często do PL jadę w nocy(mniejsze korki) i zawsze odsuwałem lusterka na dól itd(w oczach piasek po 12godz:facepalm:).

Powiem że może kosztowały ale jaram się nimi jak cholera i do tego lampa już od Grześka dotarła:radocha: i następny zjazd do PL zmieni moją audiczkę ,jeszcze myślę nad air lub gwint z dobrą felgą ale na razie negocjacje w domu:decayed:.Na końcu lakier ale muszę mieć dłuższy urlop bo hamownia sie szykuje i prawdopodobnie robak będzie montowany:wink:

Opublikowano

Soft obowiazkowo powinien wleciec, tym czolgiem na seri srednio sie przemieszcza. Zrobisz soft to poczujesz ze zaczelo jechac :decayed:

Opublikowano
:grin: nie narzekam ale jak ma być lepiej to jak najbardziej jestem za:wink:coś konkretnego z hamownią mam nakręcone na wakacyjny zjazd i graty trzeba kolekcjonować:decayed:
Opublikowano

gratki lusterek, nie dopowiedni dla mnie czas byl bo bym je zawinal:wink:

Opublikowano

Dzięki Sławku:wink:oby jak najszybciej na auto siadły:decayed:

---------- Post dopisany 09-05-2014 at 19:10 ---------- Poprzedni post napisany 26-04-2014 at 00:07 ----------

No i stało się,w końcu fela siądzie jak należy(kutwa zakupy z zagramanicy:facepalm:ile ja tych flaszek za przysługi muszę postawić:grin:)

adFGTFe.jpg

Opublikowano

jaki rozmiar tych felg, et?? szerokość?? jaki masz zawias???

Opublikowano

Robert gwint będzie siadał et trochę się boje bo ET27 8J 19" jak na razie 1BE zostawie w razie wu jakby co ale gwint siada na 100% do felg:naughty:.Lampy(od gwertego),lusterka,Gwint,fela,program,nie wiem na ile mi czasu wystarczy na urlopie:wink:.Dziwie się że moja przebolała taki wydatek wliczając opony na te fele:grin:.

Martini i kwiaty robi swoje,polecam na kobiety:naughty:

Opublikowano

i co masz zamiar na takim setupie, gwint, fela 19 latać po tysiąc kilomertów za granicę w trasie???

jak dla mnie nieparaktyczne

Opublikowano

215/225maxx nie praktyczna??

Ten setup na lato wiadomo:decayed: szwabowo nie wybacza wielosezon zostanie(zimowe wycieczki) ale w gwincie jest opcja doregulować jak jade po zakupy do PL:wink:

Co 19" w 8J robi problem??

---------- Post dopisany 10-05-2014 at 00:06 ---------- Poprzedni post napisany 09-05-2014 at 22:25 ----------

Z pewnością się nie zapiecze:polew:najwyżej rozdup...zy:kwasny:

Opublikowano

wiesz to wszystko zależy od tego jak i do czego uzywasz auto,.

ja mam 17 7.5 et 35 nie mam czasu na zastanawianie się czy cos nie bedzie tarło itd, dziury tez nieźle wybieraja, miałem 18tki przez chwilę zrezygnowałem.

Opublikowano

Robert gwint to jest,dosłownie zjazd do PL a fela nie musi latać w PL(jakim cudem będąc w NL:kwasny:) jedynie z PL a dalej jedna wielka długa ze 130<km/h i długo długo nic poza tym a nagle dwa dremple i w doma:decayed:

---------- Post dopisany at 00:35 ---------- Poprzedni post napisany at 00:27 ----------

Robert daj chwile i zobaczysz czy warto 19"

Opublikowano

Dawaj to na auto i pokazuj :decayed: