Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Opadający pedał hamulca???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ..

Mam problem odnośnie opadającego pedału hamulca a mianowicie auto stoi mniej więcej 2 do 3 dni nie jeżdżone i pedał hamulca opada i zapala się światło STOP co za tym idzie rozwala mi baterię :facepalm: co mogę zrobić by się tego pozbyć raz na zawszę ??? czy mieliście u siebie takie zjawisko ??? za pomoc z góry bardzo dziękuje i Pozdrawiam

Opublikowano

nic z tego nie rozumiem co piszesz

możesz troche jaśniej, tak dla słabszych ????

Opublikowano

wymienić czujnik światła Stop i będzie gitarra :wink: jest troszkę o tym na forum - wystarczy użyć :szukaj::wink:

Opublikowano

Najlepsze jest to że jak mi rozładuje ten akumulator to słyszałem że sterownik czy coś tam w skrzyni biegów zaczyna coś wariować i muszę robić adaptację skrzyni .

---------- Post dopisany 15-10-2013 at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany 13-10-2013 at 22:35 ----------

witam.

dzieki za info zrobie tak jak mówisz z tym czujnikiem

Opublikowano
Witam wszystkich ..

Mam problem odnośnie opadającego pedału hamulca a mianowicie auto stoi mniej więcej 2 do 3 dni nie jeżdżone i pedał hamulca opada i zapala się światło STOP co za tym idzie rozwala mi baterię co mogę zrobić by się tego pozbyć raz na zawszę ??? czy mieliście u siebie takie zjawisko ??? za pomoc z góry bardzo dziękuje i Pozdrawiam

Czyli jak pójdziesz po tych 2-3 dniach do auta to pedał jest w podłodze czy jak?