Wegor Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Witam wszystkich .. Mam problem odnośnie opadającego pedału hamulca a mianowicie auto stoi mniej więcej 2 do 3 dni nie jeżdżone i pedał hamulca opada i zapala się światło STOP co za tym idzie rozwala mi baterię co mogę zrobić by się tego pozbyć raz na zawszę ??? czy mieliście u siebie takie zjawisko ??? za pomoc z góry bardzo dziękuje i Pozdrawiam
Dev Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 nic z tego nie rozumiem co piszesz możesz troche jaśniej, tak dla słabszych ????
MarianekZg Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 wymienić czujnik światła Stop i będzie gitarra jest troszkę o tym na forum - wystarczy użyć
Wegor Opublikowano 15 Października 2013 Autor Opublikowano 15 Października 2013 Najlepsze jest to że jak mi rozładuje ten akumulator to słyszałem że sterownik czy coś tam w skrzyni biegów zaczyna coś wariować i muszę robić adaptację skrzyni . ---------- Post dopisany 15-10-2013 at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany 13-10-2013 at 22:35 ---------- witam. dzieki za info zrobie tak jak mówisz z tym czujnikiem
iceman__89 Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Witam wszystkich ..Mam problem odnośnie opadającego pedału hamulca a mianowicie auto stoi mniej więcej 2 do 3 dni nie jeżdżone i pedał hamulca opada i zapala się światło STOP co za tym idzie rozwala mi baterię co mogę zrobić by się tego pozbyć raz na zawszę ??? czy mieliście u siebie takie zjawisko ??? za pomoc z góry bardzo dziękuje i Pozdrawiam Czyli jak pójdziesz po tych 2-3 dniach do auta to pedał jest w podłodze czy jak?
Rekomendowane odpowiedzi