ryshard84 Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Witam mam pytanie posiadam A4 b5 tdi z 1999 roku i podczas przekrecenia kluczyka nie pojawia mi sie lampka silnika. Czy jest możliwość że FIS spełnia tą funkcje pokazując OK czy moze ktoś specjalnie ją wyciągnął ? Jeśli tak czy mógłby ktoś zamieścić zdjecie gdzie ona powinna sie znajdowac przejrzalem instrukcje ale nic nie znalazlem :-/
Bedzial Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Nie ma tam "lampki silnika". Engine check wyswietli ci sie na tym wyswietlaczu z OK.
ryshard84 Opublikowano 17 Października 2013 Autor Opublikowano 17 Października 2013 Dzieki czyli tak jak myślałem (choć pewien "cudowny mechanik" mi powiedział że w każdym aucie jest check engine i tym się kierowałem)
Bartollo Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 W TDI role check engin spełnia kontrolka świec żarowych
jak28 Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Ale w liczniku od TDI jest check engine. Można nawet wywołać jego zapalenie testem wyjść w vagu. Ale nie wiem czy w ogóle jest on używany. Sent from my iPhone using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi