dracus6662 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Witam Panowie pytanie mam .... szyba pęknięta[kamien strzelil] musze wymienic umówiłem się na jutro,czy moge na taka z sensorem deszczu?? czy bedzie pasować? o co z tym chodzi bo cena bez tego to 540 z z nim to 550 wiec róznica żadna . dajcie znac czy wymieniac na taka czy nie? bo miałem wczesniej bez sensora:kox::naughty:
turzol Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Sensor deszczu nie dziala w b6 bez zmiany MCE na ten z B7
dracus6662 Opublikowano 17 Października 2013 Autor Opublikowano 17 Października 2013 ale co z lusterkiem wewnetrznym stare będzie można załozyć nie będzie przeszkadzał? zakładam ze kiedyś projekt będzie rozwojowy:wink:
turzol Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Lusterko tez do zmiany z racji innego uchwytu.
dracus6662 Opublikowano 17 Października 2013 Autor Opublikowano 17 Października 2013 a starego nie mozna pod czujnikiem,po nizej, załozyc bo chyba na klej jest:kox:
Rekomendowane odpowiedzi