szymeniu Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Witam, przedstawiam w ramach ciekawostki, auto które wybrałem dla brata i często sam nim jeżdżę bo jest zwyczajnie fajny. Auto nowe z salonu, 5-drzwiowe, w kolorze tytanowym wersja najbogatsza FR Silnik 2.0TDI CR 184PS i 380 Nm, zmierzone 198PS i 403Nm skrzynia 6 biegowa (ze względu na późniejsze mody) Na pokładzie: - Kubełki skóra plus materiał (czerwona nitka) - Kiera FR - Aluminiowe progi FR - Duża navi DVD dotykowa, slot na karty itp bluetooth - Oświetlenie ledowe ambiente (zmieniające kolor) - Drive select (silnik, zawieszenie, układ kierowniczy) - Rozbudowany komputer pokładowy (łącznie z wyświetlaniem kodów usterek) - Przyciemnione szyby - Full LED - Lane assist, tempomat - Elektryczne fotochromy składane z kluczyka, grzane - Reszta standard czyli elektryczne szyby, zaawansowany parctronick, czujnik deszczu, światła i inne duperele Plany na mody: - Koła 19' - Soft +wydech +dolot +wtryski +turbo +sprzęgło i tak około 300PS i z 550Nm (ale to na spokojnie) - Zawieszenie gwintowane tak z -30mm - Może coś na pokład ale to się zobaczy - Hamulce
Mario22 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Jako pierwszy ... fajna furka... super wersja... kolor... szkoda ze nie biały ... ogólnie mega fajne autko ... zazdroszcze jako leonowiec ...:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: Powodzenia w modach i czekam na efekty Wysłane z telewizora Note2
jozek726 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 siedziałem właśnie ostatnio w taki, auto świetne, do tego świetnie wyposażone:kox: fajna sylwetka, fajnie w środku, co tu dużo pisac LEDy :kox:
Wandet15 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Jest mega , fajne auto za fajną cenę Będą się ładnie kolorystycznie zgrywać z RS6
miron78 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 ładniutki tylko jak dla mnie kolor trochę burowaty - za to środeczek całkiem całkiem
wladi Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 No nie powiem autko wygląda całkiem si:decayed: u mnie w robocie koleś ma pomarańczowego i robi dopiero robotę
szymeniu Opublikowano 17 Października 2013 Autor Opublikowano 17 Października 2013 Kolor to wymysł mojego brata, ale mu się RS'a podobała i taki też wziął. Na żywo wygląda dużo lepiej a jeszcze felga Titan optic i będzie prawie jak RS
danielom Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Na drzwiach jest jakis material czy tylko plastik bo tak jakos wyglada ?
carrera369 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Bardzo dobrze wygląda w tym kolorze, ale szkoda, że ma przyciemniane szyby. Jak się sprawują takie LEDowe reflektory w porównaniu do xenonów ?
szymeniu Opublikowano 17 Października 2013 Autor Opublikowano 17 Października 2013 Na drzwiach jest jakis material czy tylko plastik bo tak jakos wyglada ? Śkura taka jak na boczkach foteli ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ---------- Bardzo dobrze wygląda w tym kolorze, ale szkoda, że ma przyciemniane szyby.Jak się sprawują takie LEDowe reflektory w porównaniu do xenonów ? Bardziej skupiona wiązka światła, trochę jaśniejsze ale nie rażą, no i dużo lepsze doświetlanie i płynna regulacja zasięgu
carrera369 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Na drzwiach jest jakis material czy tylko plastik bo tak jakos wyglada ? Śkura taka jak na boczkach foteli Do tego wnętrza - skóry, navi itd. nie bardzo pasują gumowe dywaniki i pedały bez alu nakładek, ale to mały szczegół
Arturoo Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 ....hmmm ...po parametrach to...musi sie to przyzwoicie odpychać ...........furmanka fajna....w końcu ma "hiszpański temperament".... btw... miron ma podobną sytuację w rodzinie.... wysłane z one v
szymeniu Opublikowano 17 Października 2013 Autor Opublikowano 17 Października 2013 Na drzwiach jest jakis material czy tylko plastik bo tak jakos wyglada ? Śkura taka jak na boczkach foteli Do tego wnętrza - skóry, navi itd. nie bardzo pasują gumowe dywaniki i pedały bez alu nakładek, ale to mały szczegół Z tą skórą to coś mi się pojebało taka godzina ... a co do dywaników byłe welurowe ale brat już "jesienno-zimowy" setup założył. Nakładki się kupi
marcin_o23 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 a mi jakoś w ogóle ten nowy leon nie podchodzi, oglądam te foty i ani z zewnątrz ani w środku nie znajduje nic co byłoby jakieś mega, jedyny leon który mi się podobał to fr/cupra lata 2003, no ale takie trnedy cóż zrobić
KmK Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Fajny, cichociemny, kolor podobny do mojego:decayed: Zmierzcie mu kiedyś w wolnej chwili 100-200 pełnym piecem, ciekawi mnie czy puchnie czy daje radę
ohm Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 bardzo ładne, świeże autko i jestem pod dużym wrażeniem wnętrza. Dla mnie osobiście wygrałby biały na cal większym kole. I fakt, zwraca sie uwage na brak nakładek alu na pedały. Ale to tylko niuanse, wiadomo,caloksztalt jest kozior. Zwlaszcza dla mlodego czlowieka jakim jest Twoj brat
jedrekx Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 świetnie wygląda! bardzo mi się podobają te Leony, gratulacje dla brata
adamtower Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Super auto. Zapraszamy brata na leonclub.pl )
Buba Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Skrzynia manual? DSG nie montują do seata?
Rekomendowane odpowiedzi