Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Seat leon fr 2.0 tdi 2013'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Skrzynia manual? DSG nie montują do seata?

Jedno DSG w domu wystarczy. Chcemy mu dorzucić trochę koksu, a to lepiej zniesie manual

Opublikowano

DSG nawet nie wychodzi w Leonie w najmocniejszym dieslu :wink:

Szkoda ,że moje auto nie stało na placu w konfiguracji jakiej chciałem , tylko musiałem zamawiać. No nic jeszcze miesiąc trzeba czekać.

Opublikowano

Chcemy mu dorzucić trochę koksu, a to lepiej zniesie manual

To ile tego koksu chcecie dowalić? 1000Nm?

Opublikowano

Sylwetka zajefajnie mi się podoba poza jednym szczegółem- 5 drzwi :thumbdown: Skoro Leon jest reklamowany jako auto sportowe to prosi się tylko o 3 drzwi. To jest to samo co z Leonem I- za***ista sylwetka, a 3 drzwiowy nie był dostępny :facepalm:

Ten nowy model ma chyba jeszcze wersję 3 drzwiową o ile się nie mylę- ja bym taką wybrał, a jeśli bratu potrzebne 5 drzwi to bym Leona nie kupił...

Opublikowano
  • Autor

Chcemy mu dorzucić trochę koksu, a to lepiej zniesie manual

To ile tego koksu chcecie dowalić? 1000Nm?

Nie po prostu nie chcę żeby sprawiała problemy, a że problemy będą to już wiem po sobie :wink:

Opublikowano

Przecież masa dłubniętnych DSG jeździ po samym sofcie jak i po grubszych modach

---------- Post dopisany at 13:41 ---------- Poprzedni post napisany at 13:39 ----------

Ostatnio jeden mądry podsumował że 300KM w DSG to jak 400KM w manualu :wink:

Opublikowano

Gratulacje fury:wink: Człowiek nie jest w stanie zmienić tak szybko biegu, jak to się dzieje w DSG. Ja rozglądając się za TT czy też Golfem GTI, biorę pod uwagę jedynie auta z DSG:wink:

Opublikowano

Fajny leonik, ale mnie też nie "powala" z wyglądu zarówno wnętrze jak i z zewnątrz.

Co do osiągów, masa robi robotę. Szymon możesz wrzucić wykres? Pisałeś coś o tym że autko było mierzone. Aż muszę wyczaić na mieście lub na trasie takiego leonka i się z nim szarpnąć :naughty: różnica masy co prawda około 70-80 kg na moją niekorzyść no ale...

Ten leonik to ośka czy ma jakieś elektroniczne coś co go popycha?

Opublikowano
  • Autor
Przecież masa dłubniętnych DSG jeździ po samym sofcie jak i po grubszych modach

---------- Post dopisany at 13:41 ---------- Poprzedni post napisany at 13:39 ----------

Ostatnio jeden mądry podsumował że 300KM w DSG to jak 400KM w manualu :wink:

Ja wiem ale to ma być w miarę bez ustrekowe auto. Nie podważam zalet S-tronica ale wolałbym go unikać. Jak u siebie po sofcie zrobię powiedzmy 80tkm i zobaczę że dalej dobrze się sprawuje to wtedy będę miał zaufanie do tej skrzyni.

---------- Post dopisany at 14:16 ---------- Poprzedni post napisany at 14:14 ----------

Fajny leonik, ale mnie też nie "powala" z wyglądu zarówno wnętrze jak i z zewnątrz.

Co do osiągów, masa robi robotę. Szymon możesz wrzucić wykres? Pisałeś coś o tym że autko było mierzone. Aż muszę wyczaić na mieście lub na trasie takiego leonka i się z nim szarpnąć :naughty: różnica masy co prawda około 70-80 kg na moją niekorzyść no ale...

Ten leonik to ośka czy ma jakieś elektroniczne coś co go popycha?

Nic nie ma dodatkowego, tak fabryka dała i tak jest.

Opublikowano

Fotki cos nie banglaja

Opublikowano

W PL banglają:wink:

przez chwilą sprawdzałem

Opublikowano

a co u ciebie się piepszy że taki sceptyczny jesteś?

Opublikowano

na bank bym nie kupił a3 szukając auta w tej klasie - coś takiego lub golfa lub octavie ... tak jak pisałeś różnica w cenie nie idzie w parze różnicą jakości ... za cenę biednego a3 można mieć skodę RS lub golfa gti lub jakąś wariację takiego leona

Opublikowano
na bank bym nie kupił a3 szukając auta w tej klasie - coś takiego lub golfa lub octavie ... tak jak pisałeś różnica w cenie nie idzie w parze różnicą jakości ... za cenę biednego a3 można mieć skodę RS lub golfa gti lub jakąś wariację takiego leona

Czyli zdecydowanie coś bardziej ciekawego :wink:

wysłane z one v :)

Opublikowano

za to porównując nowego Leona i roczne A3, wtedy brałbym A3. później przy odsprzedaży będzie lepiej trzymało cenę :wink:

Opublikowano

za to porównując nowego Leona i roczne A3, wtedy brałbym A3. później przy odsprzedaży będzie lepiej trzymało cenę :wink:

coś w tym jest co mówisz ale z kolei leona też można wziąć rocznego i różnica znowu będzie spora no ale to już historia do wódeczki lub piwka :wink:

Opublikowano
to już historia do wódeczki lub piwka :wink:

dobrze prawisz Panie Kolego! :naughty:

Opublikowano

He he dzisiaj ojcec atakował takiego tylko 1.8TSI 180KM.Wzal demowe stojaca w salonie z absolutnie wszystkim. Cena tego au z tym wyposażeniem prawie 105K wyrwał za 93.az żal było nie wziąć

Opublikowano

Wygląda świetnie z zewnątrz. Kolor mógłby być inny. Czekam aż pokażą wersje Cupra jeśli będzie. Oby miał 4x4 i pod 300PS to przemyśle leasing ;-)

Opublikowano
  • Autor
a co u ciebie się piepszy że taki sceptyczny jesteś?

Jeszcze nie, z naciskiem na słowo JESZCZE