AudiMichal Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Witam, Czy istniej jakaś możliwość żeby silnik w A4 B8 automatycznie re-startował np gdy silnik zostanie wyłączony na skutek przeciążenia (np. za mało sprzęgła przy ruszaniu). Widziałem takie coś w A6 z 2013 i dodoam że jest to fajny bajer, gdy silnik zgaśnie samoczynnie po wciśnięciu sprzęgła sam startuje. Można dzięki temu zaoszczędzić sobie sporo nerwów, gdy np zgaśnie na światłach albo przy wjezdzie na skrzyżowanie gdy ktoś na ciebie pędzi... Dzięki
grom Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Hmm, a to nie przypadkiem system start-stop???, czyli ekologia:)
AudiMichal Opublikowano 19 Października 2013 Autor Opublikowano 19 Października 2013 Tak ale tu raczek chodzi o aitomatyczny restart jak auyp zgasnie przez przypadek a nie gdy tego chcemy
pioteres Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Mialem cos takiego w audi 80 z 83r. Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
dziadek Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 U mnie tak jest ze jak sinik zdechnie to sie automatycznie odpali ale moze to dzieki temu ze mam key less i start stop system -tego nie wiem
Rekomendowane odpowiedzi