Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL A3] 8l FL 1.8TQ czyli mala czorna diablica... mala sesja strona 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Przyciski by zostaly tak jak sa... gorzej ze znaczkami grzanych du-p by zniknely ;)

Opublikowano

nic więcej nie psikaj, jest si :wink:

Opublikowano
  • Autor

Psikal bede ale ramki klamek drzwi... zmatowione sa... bedzie chwila to psikanie i skladanie po swiecic tez bedo na czerwono ;)

Opublikowano

klamki w połysk?

Opublikowano
  • Autor

klamki ori satynowe a platiki klamek - ramka w piano :decayed:

Opublikowano

aa to pasuje :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Prysne i wypoleruje to foto cykne ;)

kompletuje tez juz powoli nowe oczy - soczewy sa, mocowania sa, przetwornice w drodze

pozostalo kupic palniki dobre D2S

:naughty: ktos cos?

No i chcial nie chcial nowe spowalniacze w drodze - komplet 312 na przod :decayed:

Przyszly spowalniacze rezanko dzisiaj :banan:

60301cbd.jpg

312 ON BOARD :decayed:

Bylo tak ;)

t2226823_20141105-185720.jpg

porownanie 312 vs 288 ( w sumie g widac ;P )

t2226824_20141105-201310.jpg

efekt koncowy:

t2226825_20141105-204638.jpg

t2226826_20141105-204651.jpg

Btw teraz juz dotarte :naughty:

roznica znaczna zwlaszcza z wiekszych predkosci... ponizej 100 205 zimowe na suchym nie obrabiaja :kox:

Dzisiaj czekam na listonosza z palnikami i mozna rzezbic lampky w bixa bo soczewy, mocowania zarnika i przetwornice juz czekajo ;)

Opublikowano

przy robieniu bixa nie trzeba nic grzebać w wiązce? robisz tak jak Dud bix na soczewke i stare długie? Soczewki, kto był dawcą?

Opublikowano
  • Autor

przy robieniu bixa nie trzeba nic grzebać w wiązce? robisz tak jak Dud bix na soczewke i stare długie? Soczewki, kto był dawcą?

Grzebiesz w wiazce w lampie tj przeslone pod dlugie, a przetwornice pod to co bylo

ja dlugie tylko na zenonie zostawie - nie po to szukalem koito przetwornic i konkretnych soczewek by zoltym razic :wink:

a bedzie monety wiecej to zarniki osramki zamowie bo narazie chajna podrabiajki z homologacja zamowilem ;P

Soczewki z a6 c7 dot 2012r

Opublikowano

to ori przetwornica nie podejdzie do takiego zabiegu?

Na razie sie wstrzymam z bixem naprawie tylko zaczepy zeby mi prosto lampa swiecila :P

Opublikowano

to ori przetwornica nie podejdzie do takiego zabiegu?

Na razie sie wstrzymam z bixem naprawie tylko zaczepy zeby mi prosto lampa swiecila :P

Podejdzie jak najbardziej

Opublikowano
  • Autor

Ori podejdzie ale ja chcialem Koito ;)

Bixy na aucie... powiem szczerze ze jezdzilem na roznych xenonach hidach itp ale zestawienie soczewy z a6 c7 i przetwornic koito to najlepsza efektywnosc jaka mialem

swiatlo idealne i zdjecia tego w zaden sposob nie oddaja...

Dla tych co pytali mala foto relacja... co prawda z kalosza ale cos tam oddaje...

i jak ktos sie smieje z wkreta to odrazu mowie ze bardzo latwo uszkodzic gwint w mocowaniu odblysnika i potem nic nie trzyma dobrze...

samo rozwiazanie mocowania jest malo efektowne ale efektywne i soczewka trzyma sie idealnie :decayed:

Porownanie soczewek:

t2231316_soczewki.jpg

mocowanie soczewki:

t2231313_mocowanie.jpg

t2231312_mocowanie2.jpg

odblysnik na gotowo:

t2231314_odblysnik.jpg

Hid:

t2231311_hid.jpg

Bix:

t2231310_bix.jpg

Z lewej hid z prawej bix:

t2231315_porownanie.jpg

Dodam ze barwy obu zarnikow to 6000 a roznica wynika poprostu z jakosci przetwronic i ilosci swiatla

:naughty::kox::decayed:

Edytowane przez arre

Opublikowano

wyszło zarypiście :thumbup1: Jakieś blaszki tam dorabiałeś pod mocowanie soczewki czy mi sie wydaje?

z wkrętów bym sie pośmiał ale mam takie same :ph34r:

a różnica na ostatnim zdjęciu chyba też wynika po części z konstrukcji obu soczewek no i Twoje ori pewnie trochu wyjarane już, nie?

Opublikowano

A6 C7 i ori przetwornica czy to Kioto czy Hella czy Valeo nie ma aż takiej różnicy - byle dobra soczewka i dobra przetwornica.

Ale moim zdaniem 6k to marnowanie potencjału bixów bo w deszczu czy we mgle lepszą robotę zrobi barwa 4300-4800. 6k wpada w niebieski i jest ciemniejsza(mniej światła) niż żarnik o minimalnie mniejszej barwie.

Opublikowano
  • Autor

wyszło zarypiście :thumbup1: Jakieś blaszki tam dorabiałeś pod mocowanie soczewki czy mi sie wydaje?

z wkrętów bym sie pośmiał ale mam takie same :ph34r:

a różnica na ostatnim zdjęciu chyba też wynika po części z konstrukcji obu soczewek no i Twoje ori pewnie trochu wyjarane już, nie?

Dzieki... blaszki dorabialem bo do czegos trza bylo to przykrecic ;)

no ori soczewki cieniutkie byly strasznie...

A6 C7 i ori przetwornica czy to Kioto czy Hella czy Valeo nie ma aż takiej różnicy - byle dobra soczewka i dobra przetwornica.

Ale moim zdaniem 6k to marnowanie potencjału bixów bo w deszczu czy we mgle lepszą robotę zrobi barwa 4300-4800. 6k wpada w niebieski i jest ciemniejsza(mniej światła) niż żarnik o minimalnie mniejszej barwie.

Wlasnie ja tego 6k na nowym zestawie to nie widze w sumie wcale... jezdzilem ostatnio we mgle i nie daja zadnej niebieskiej poswiaty :/

a wracajac dlaczego 6k? poprostu 4300 mi sie nie podoba... a autem jezdze w sumie po marchewke i pszczoly luzem woze wiec wiesz... ;)

narazie to mam ciagle wrazenie ze cos mam zle ustawione... musze poregulowac zakres porzadnie...

Opublikowano

ja musiałem jeszcze walczyć żeby soczewke ustawić dobrze względem długich z h7... to dopiero była jazda :decayed:

Słuchaj dalej chcesz wysyłać kiermane do obszycia? Bo ja chyba bede miał 2 na stanie niedługo to moge Ci pożyczyć jedną sztuke

Opublikowano
  • Autor

ja musiałem jeszcze walczyć żeby soczewke ustawić dobrze względem długich z h7... to dopiero była jazda :decayed:

Słuchaj dalej chcesz wysyłać kiermane do obszycia? Bo ja chyba bede miał 2 na stanie niedługo to moge Ci pożyczyć jedną sztuke

obszyc bym chcial ale nie wiem czy w tym roku bedzie budzet na to...

ciagle bym cos chcial i ciagle sie budzet nie zgadza ;)

masz jakis sprzet na ktorym ustawiales lampy? czy sciana itd?

Opublikowano

na drzwiach od garażu ustawiałem :) później latałem na niesklejonych lampach żeby wszystko przetestować

Opublikowano

obszyc bym chcial ale nie wiem czy w tym roku bedzie budzet na to...

ciagle bym cos chcial i ciagle sie budzet nie zgadza ;)

masz jakis sprzet na ktorym ustawiales lampy? czy sciana itd?

jak mi ogarniesz ori beżową kierę to Ci odsprzedam moja obszyta z beżową nitka :naughty::naughty::decayed::decayed:

Edytowane przez Czary

Opublikowano
  • Autor

He he tylko skad bezowa dorwac :grin:

poza tym ja chce czarne pikowana z zolta nicia :wink: