Carr Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Trochę czasu mi zajęło, ale czas zaprezentować moją zabawkę. 1.9 90 KM - jednak ekonomiczna jazda ma znaczenie Z wyposażenia to : elektryka szyb elektryka lusterek climatronic hak w planach zimowych jest wrzucenia pełnego FISa, oraz navi co do zmian z wyglądu wpadły lampy przednie- bo oryginalne wyglądały już na zmęczone, większa felga 17, ostatnio dodatkowo gwint Jak była ładna pogoda to wpadł pomysł odświeżenia zacisków 2 godziny pracy ale wygląd lepszy może słabo widoczne ale wpadło ledowe podświetlenie tablicy
Arkadiush Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Wymień te lampy na ori na przód bo masakra A wnętrze?
apaczinio Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Ładny Ładny ! Kolor dla mnie bomba, zdj. środka wrzuć kolego, sam planuję na avanta przesiąść się <3
Kowi87 Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 tyle dobrze ze lampy kupiłeś In-Pro jako tako jeszcze swiecą w porównaniu do tych angel eyes z białymi ringami:facepalm: ale i tak najlepszym wyborem było by zakupienie bixenonów na bazie fabrycznych liftów:whistling: zerwij te durne naklejki:facepalm:
Carr Opublikowano 21 Października 2013 Autor Opublikowano 21 Października 2013 Co do lamp, to szukałem takich aby nie trzeba było nic przerabiać, tylko zakładać, początkowo miał być xenon, ale pomysł upadł. Co do wnętrza to na szybko zrobione foty: I tutaj pierwsza zmiana jaka była w samochodzie, to wskoczyło radio wyszukane mniej więcej pod kolor podświetlenia i aby jeszcze jakoś grało:
apaczinio Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 zmieniaj kosz na 2-din i nawi wstawiaj ! Fajna buda
karol24 Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Lampy i naklejki grila polifta daj, pomyśl nad jakimis sprężynami lub gwintem bo masz teraz allroada
Carr Opublikowano 21 Października 2013 Autor Opublikowano 21 Października 2013 W planach jest zderzak od polifta albo jakis pomysl aby halogeny wstawic. Co do zawiasu to jest gwint, lecz nie mam mozliwosci bardziej skrecic, bo taka mam droge dojazdowa do domu ze juz teraz przyciera;/ ---------- Post dopisany 22-10-2013 at 00:02 ---------- Poprzedni post napisany 21-10-2013 at 23:59 ---------- Jeszcze w planach na zime jest zrobienie przyciemnienia szyb. Zobaczymy na ile fundusze pozwola ---------- Post dopisany at 00:04 ---------- Poprzedni post napisany at 00:02 ---------- A co do naklejek to wszystkie spadna teraz lub na wiosne jak bedzie robiona polerka calosci;)
apaczinio Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 noś klucz do gwinta zawsze przy sobie, jak wjedziesz na normalną ulice to skręć
jacek70 Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Lampy masakra . sory ale to nie BMWy.A naklejki to już - szkoda gadać.Poza tym fajna.
karol24 Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Do przedlifta to chyba jakieś kratki są z halogenami, ale alledrogo musiał byś zerknąć
Rekomendowane odpowiedzi