Marcin6 Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Witam. Mam pecha, nie mogę wyjąć radia z konsoli - robiłem to już nie raz, ale tym razem włożyłem klucze, wyciągam, ale tylko jedna strona wychodzi, druga nie Tylko parę milimetrów. Macie może jakieś inne sposoby wyjecia radia? Trzeba całą konsole wyciągać? Zdjałem już pierwsze ramki wokół radia klimatronika, i próbowałem tam z boku jakoś wcisnąć ten zatrzask, ale nie wychodzi
bediks Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 nie ma hvja we wsi ze wcisnac gdzies zbokowca , probuj np szerszym pilnikiem
Marcin6 Opublikowano 23 Października 2013 Autor Opublikowano 23 Października 2013 Eghm... jutro będę próbował jeszcze, ale już tam wciskałem inne klucze i nic Jeszcze w dodatku panel coś przestał łączyć z radiem chyba od tego wyciskania... eh lipa na całego Dam znać jutro.
bediks Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 To napewno wygialej już mocowanie panelu bo patrząc na swoje destrukcyjne doświadczenie z concertem i jego wyjmowaniem wiem ze jak tylko jeden zaczep wokół się wyczepi to jużz kostka w środku nie łączy i radio nie lata , ale się nie boj nie popsules , rozbierz na spokojnie konsole
Rekomendowane odpowiedzi