Gość czadzik Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Oddaje licznik do naprawy czy mozliwa jest jazda bez niego
szogun0 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Prawdopodobnie tak. Tylko potem trzeba będzie pokasować błędy w sterowniku poduszek powietrznych.
jocker01 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 czesc, masz szczescie ze masz auto wyprodukowane przed 98r. bo inaczej bys nie mogl. Tak jak napisal szugun0 bedziesz musial pokasowac bledy ale jezdzic sie da jaknajbardziej. Pozdrawiam Jocker01
.Pablo. Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 jak masz waga to nie ma problemu ja zmieniałem ramki w zegarach i przez głupotę włączyłem zapłon bez podpiętego licznika efekt błąd poduszki do wykasowania, 80zł w plecy
mcm Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 jak masz waga to nie ma problemu ja zmieniałem ramki w zegarach i przez głupotę włączyłem zapłon bez podpiętego licznika efekt błąd poduszki do wykasowania, 80zł w plecy ktoś cię nieźle policzył ode mnie kiedyś za skasowanie poduszek wzięli 20 zł, a w teraz jak mam VAGa to za skasowanie błędów biorę pifko :> sorki za
Rekomendowane odpowiedzi