sebul Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Może mi ktoś z was polecić romantyczna restauracje w Katowicach , Krakowie ? Sam nie znam i chciałbym sie poradzic was, poki co znalazlem na necie Restauracja Cest si bon w Katowicach i Restauracja Patio-Park - strona internetowa . Fajnie jakby to byl sprawdzony loka,l ktory podobal sie waszej kobiecie Bardzo zależy mi aby było romantycznie
Hugo Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Bardzo zależy mi aby było romantycznie Romantycznie to może być nawet w barze mlecznym. Wszystko w twoich rękach
xdanielx Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Jak Ci tak zależy to pewnie masz konkretny cel a raczej jeden, więc Ci powiem że takie info najprędzej dostaniesz w wątkach regionalnych, a ten cel to może nie musi być w restauracji? W sumie na rynku w Krakowie to jest dużo takich miejsc, na górze Sukiennic jest chyba knajpa:wink:
sebul Opublikowano 26 Października 2013 Autor Opublikowano 26 Października 2013 Hugo- ja dobrze wiem, ale chcialbmy aby juz samo miejsce bylo odpowiednie xdanielx Nie chodzi o zareczyny jesli o tym myslisz, Chodzi po prostu o romantyczna kolacje A lubie jak jest wyjatkowo W Krakowie fajnie ale na zewnatrz wieczorem troszke zimnawo moze byc wiec nie chcialbym by mi kobieta zmarzla Chodzi mi o cos przytulnego, swiece , nie za duzo swiatla Pomyslalem ze moze ktos ma juz jakies sprawdzone miejsce, by nie jechac gdzies w ciemno I jeszcze takie cos znalazlem: Restauracja Piwniczka - Galeria
YOGI3000 Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Wiadomo że nie chodzi o zaręczyny Zapytaj tutaj http://a4-klub.pl/malopolskie-85/spociki-krakowskie-wtorek-godzina-20-00-galeria-kazimierz-parking-niebieski-15697/index4552.html
YATES Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Lepiej żeby kobiecie było zimno wtedy będzie dobry pretekst żeby ją przytulić , a póżniej po kolacji rozgrzać do czerwoności.
sebul Opublikowano 26 Października 2013 Autor Opublikowano 26 Października 2013 Jak jemy to siadamy na przeciwko siebie, wiec nie wiem jakbym mial ja objac
Adik Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 W Krakowie to polecam ci fajna knajpke Cosa Nostra na Kazimierzu: Cosa Nostra - Ristorante & Pub - Kontakt lub bardzo dobra pizzerie: https://www.facebook.com/pages/Vulcano/342505879232
YOGI3000 Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 A po co ta restauracja, świece itp, raz pokażesz to będziesz musiał zawsze jak będziesz chciał p...ać.
Adik Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 A po co ta restauracja, świece itp, raz pokażesz to będziesz musiał zawsze jak będziesz chciał p...ać. :-) przez zoladek do serca i tam nizej... Kobieta lubi być rozpieszczana...
Rekomendowane odpowiedzi