Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Numer N75 oraz wężyka idącego od gruchy turbo do N75

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

potrzebuję numer zaworka N75 do silnika 1.9 TDI 130 KM AVF oraz (jeśli taki występuje) numer gumowego wężyka podciśnienia (nie szmacianego) idącego od gruchy turbosprężarki do zaworka N75

Dzięki :hi:

Opublikowano

N75.jpg

---------- Post dopisany at 16:47 ---------- Poprzedni post napisany at 16:43 ----------

Po EtCE do Audi AWX podaje tak jak wyżej, ale do B5 FL PASSATA taki 7.02184.01.0 i wygląda identycznie. Dawałem kilka razy i jest ok.

Opublikowano

Ten z etki to jest na pewno numer nadawany przez Audi, a ten poniżej może być numerem producenta, a może chodzić o tą samą część. A co do wężyka to nie znalazłeś??

Opublikowano

Czasami tak jest, że w/g katalogów nie jest spięty zamiennik, i wówczas szukasz szukasz a to jest tylko numery inne, albo w trakcie pozmieniane. A na tym rysunku co wysłałem nie ma ?? bo nie do końca wiem o jaki wężyk Ci chodzi a tu masz rozrysowane.

Opublikowano

No właśnie nie, ten wężyk idzie bez żadnych zaworków ani trójników od gruchy turbo do N75, jeden jedyny i żadnego innego tam nie ma, a na tych rysunkach są pokazane wężyki ale każdy z nich jest z zaworkiem albo trójnikiem. Pod maską masz taki sam :wink:

Opublikowano

Nie mam pojęcia o jaki przewód chodzi. Tu masz Turbo może na tym zdjęciu będzie widać ??

image.jpg