Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Gałka zmiany biegów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zamierzam zmienić swoją gałkę zmiany biegów z racji tego że jest już troszkę przetarta co polecacie z tym że chciałbym zmienic na czarny zestaw chociaż ten pasuje do wnętrza to jakoś wolałbym czerń , nie wiem czy sama gałkę zmieniać czy tez z mieszkiem bo on jest w bardzo dobrym stanie nie widać sladów użytkowania ale znowu może z czarną gałką nie pasować bo jednak jest jaśniejszy , oceńcie sami , chciałbym coś z pakietu s-line dorwać w rozsądnej kasie jak coś macie na pokaz to czekam :)

gałka

ehth.jpg

wnętrze

aejt.jpg

geyu.jpg

Kiere też chciałbym zmienić na czarną multifunkcyjną oczywiście poza tym pewnie jak będę robił przekładkę to konsolę (deskę rozdzielczą) też będę robił czarną bo prawdopodobnie będę całość przemalowywał na biel z elementami czerni i chciałbym żeby to pasowało wszystko w miarę do siebie , ale raczej fotele zostawie te co są i wnetrze obicia drzwi bo mi się podoba :)

myślałem o czymś takim , tylko nie za tą cenę :P

GETem : Gałka mieszek zmiany biegów Audi A4 S-Line 8E0863278DGTAV

Opublikowano

NOWA GAŁKA AUDI A3 S-LINE SKÓRZANY MIESZEK ORYG! (3605938160) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Mieszek trzeba naciagnac na ramke a4 i bedzie pasowala p&p mialem taka przez 2 miesiące nastepnie kupilem taka jak jaka wkleiles ty czyli ori z A4 - dla mnie osobiscie nie ma porównania cena niższa a3 i jakość tez z a3 jest mniejsza strasznie lekka marnej jakosci plastik ( latwo zlamac lapki do mocowania galki do drążka ) skóra niższej jakosci ( inna w dotyku ) ta szyjka stalowa jest dłuższa i gałka sama w sobie jak pisalem jest plastikowa pod skora a w a4 jest lekko miękka . Mimo wszystko za cene 130 zł nic lepszego nie znajdziesz :wink:

Opublikowano

ok dzięki za info zastanowie się co i jak jeszcze :) Wolałbym szczerze tą od a4 oryginał s-line może uda się coś używanego w dobrym stanie wyrwać w fajnej kasie :) Mam nadzieję że będzie to wszystko się ze sobą komponowało czarna kiera multifunkcyjna od s-line , ten mieszek i gałka czarna i nakładka na ręczny pikowana do jasnego wnętrza :)

Opublikowano

ja chciałem zaoszczędzić i kupiłem od a3 ... ale nie ta jakosc , chytry dwa razy traci :decayed: niektórzy nie widzą róznicy miedzy tymi 2 gałkami , ja miałem obie i napisałem swoje odczucia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...