seba17272 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Witam wczoraj sprzątałem moją a4 b5 i po sprzątaniu po odpaleniu auta zauważyłem ze na moich zegarach i na przyciskach od świateł przeciwmgielnych jakoś słabiej zaczęły się podświetlać. Wiec moje pytanie brzmi czy jest w jakiś sposób możliwe ściemnienie tego podświetlenia czy niema takiej opcji ich rozjaśnić i ściemnić? Za wszystkie porady i odpowiedzi będę wdzięczny.
jacek70 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Niestety rozjaśniasz i przyciemniasz wszystko razem.
seba17272 Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Opublikowano 1 Listopada 2013 no dobrze ale czy je mogę rozjaśnić i gdzie ten jest magiczny przycisk ---------- Post dopisany at 21:04 ---------- Poprzedni post napisany at 21:02 ---------- to jest to pokrętło co się ustawia zegarek?
michu93 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 nie, to jest to przy przebiegu, kręcisz w prawo lub w lewo.
seba17272 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Opublikowano 2 Listopada 2013 jednak w moim aucie jest to pokrętło od ustawiania zegara do regulacji podświetlenia deski ( czyli lewy)
Rekomendowane odpowiedzi