adamooldzz Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 A więc wczoraj przeprowadzałem zabieg podłączenia alarmu w Audiolce, powiem że nie ma co się sugerować kolorami kabli ze schematów Podłączyłem wszystko poza domykaniem szyb (funkcja komfort w alarmie) nawet jeżeli podam dłuższy impuls masy na przewód zamykający centralny szybki się nie domykają Jak mogę zlokalizować przewód na który mam podać wydłużony impuls ?
krzysiekml Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 może proste pytanie a jak kluczem w drzwiach trzymasz to szybki się domykają ? i czy alarm ma prawidłowy sygnał dla wysterowania szyb?
adamooldzz Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Opublikowano 5 Listopada 2013 Tak kluczykiem jak biorę to szybki się domykają Sygnał z centrali alarmu to impuls (minus) wydłuzony 30 sek
krzysiekml Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 jasnobrązowe złącze liczone jako 1,kabel żółto-niebieski +otwiera - zamyka i jak tak masz(95r) to nie podepniesz i zostanie pompka centralnego tu masz opis http://www.digakom.de/template/downloads/Pinbelegung_8L0862257.pdf lub kabel comfort do wkładki zamka,już dawno nie mam b5 i kurna nie pamiętam.
adamooldzz Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Opublikowano 5 Listopada 2013 Raczej skorzystam z kabla comfort z wkładki zamka Jutro zobaczę co i jak i zdam relację
zrywka Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Musisz zakodować to na pomoce.szukaj tematu dorabianie kluczyków. Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
adamooldzz Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Opublikowano 6 Listopada 2013 Wpiąłem się z przewód od zamka I domykanko działa ---------- Post dopisany at 18:13 ---------- Poprzedni post napisany at 16:04 ---------- Temat do zamkniecia
Rekomendowane odpowiedzi