jacomir1 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Witam jak w temacie.Poszukuje dobrego speca w okolicy Wałbrzych-Kłodzko-Wrocław.Nie posiadam przywieszki, mam pilota,wyfrezowany kluczyk z czystym transporderem.W serwisie chcą 250 zł-troszkę dużo. Jeżeli ktoś z szanownych kolegów zna jakiegoś dobrego "klucznika" proszę o namiary może byc prw.Pozdrawiam
fahrenheit Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 W serwisie chcą 250 zł-troszkę dużo. Jeżeli ktoś z szanownych kolegów zna jakiegoś dobrego "klucznika" proszę o namiary może byc prw.Pozdrawiam to i tak nie duzo, bo kumplowi do VW powiedzieli 500 pln
letallec Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 To duzo, bo w serwisie ASO w Powsinie zapłaciłem za kodowanie nowego kluczyka 147PLN z groszami. Straszni zdziercy sa w Waszym rejonie. Możesz jeszcze spróbowac odpalić tym nowym kluczykiem i rzekomo mógłby sie sam dostroić. Ja tego nie testowałem, ale podobno może zadziałać. Spróbuj znaleźć wątek z kodowaniem kluczyka, albo zapytaj na pw adamooo
jacomir1 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2008 To duzo, bo w serwisie ASO w Powsinie zapłaciłem za kodowanie nowego kluczyka 147PLN z groszami. Straszni zdziercy sa w Waszym rejonie. Możesz jeszcze spróbowac odpalić tym nowym kluczykiem i rzekomo mógłby sie sam dostroić. Ja tego nie testowałem, ale podobno może zadziałać. Spróbuj znaleźć wątek z kodowaniem kluczyka, albo zapytaj na pw adamooo Próbowałem odpalić. Po włożeniu kluczyka i przekręceniu zapłonu miga kontrolka świec.Po odpaleniu silnika nadal miga kontrolka świec,silnik zaraz gaśnie.Nie mam kontrolki imo. Nie posiadam kabelka ani się na tym nie znam. Zadzwonie jeszcze do innego ASO może VW.Pilota zaprogramowałem metodą bez kompa i działa, kluczyk mechanicznie otwiera auto.Działa otwieranie i zamykanie szyb kluczem.Jednym słowem działa wszystko, oprócz odpalenia silnika.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi