sumek Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Witam, kupiłem używaną przepływkę ori, ale mam pewne obawy wobec niej, proszę o analizę logów Grupy: 007,002,025 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
ganjaq Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Co to za logi, przepływke sprawdź w górnych wartościach obrotów na trzecim biegu od 1500 do np 6000, dla silnika anb wskazywać powinna 130, nie wiem jak w aeb ale pewnie tak , pomiar może zniżyć dziura w dolocie albo ściśnięte węże dolotu. Pisane z telefonu bez tapatalk i kursorem nie mogę chodzić tak że sorry za błędy
sumek Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Opublikowano 7 Listopada 2013 aha, myślałem że nie trzeba robić do odcinki. Dobra a pytanie, na zimnym po odpaleniu i dodaniu trochę gazu jest mega szarpanie, dopiero jak przejadę trochę jest ok, mam jeszcze jedną nie ori, tam tak nie było ale były jakieś szarpania przy około 2 tys/obr czasami
ganjaq Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Przepływka może mieć wpływ na pracę silnika, kiedyś założyłem od avj zepsutą i silnik nie chciał się wkręcić, jedynie odczyt z górnych obrotów rozjaśnia sytuację, przy zaciśniętym wężu na biegu jałowym byłoby grubo ponad 4mg/s, taka
Rekomendowane odpowiedzi