doradca Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Witam na wstępie zaznaczam, iż jestem laikiem w temacie Mam zamiar doprowadzić do stanu godnego lakier na mojej b8. Mam zamiar zrobić pełne glinkowanie, polerowanie i woskowanie. Problem w tym, iż nie wiem jakiego środka użyć aby spolerować zmatowienia i drobne rysy. Bedę polerował ręcznie za pomocą TriColor. Glinke już mam, wosk to collonite cos ta cos tam. Zastanawiałem sie na Megsem UC, Scholl s17 PRoszę o sugestie kolegów co bedzie dobre na lakier audi PS kolor ciemny grafit
Griffe Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Do pracy recznej stworzony jest wlasnie megs UC, natomiast jesli Audi ma ory lakier i nie jest to slawne czarne Uni, to recznie nie wiele da sie zrobic - Audi maja twarde lakiery.
Stich Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 moja rada - nie poleruj ręcznie. Po pierwsze idzie sie przy tym za#ebac a po drugie i tak nic to nie daje
Wajsik86 Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 dokładnie,ręcznie to można sobie przy klamkach i wnęki robić
Rekomendowane odpowiedzi