tobi665 Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Opublikowano 15 Listopada 2013 przód niby zrobiony, powód prawdopodobnie to łozysko, nie huczało a po rozebraniu było brązowe jakby przypalone i delikadne wżery miało- ale czy to to na 100% to nie wiem, zrobiłem 20km i nic nie słysze,
OLIVER Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 było brązowe jakby przypalone i delikadne wżery miało No to masz odpowiedź...Ty nawet byś się nie spodziewał jak takie łozyska w przodzie mogą w konia człowieka zrobić ....
tobi665 Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Opublikowano 15 Listopada 2013 mogą bo to częściej występowało na zakrętach w lewo jak w prawo a to lewe łożysko, i działo sie tak od roku wiec już dawno powinno sie wysrać
OLIVER Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 działo sie tak od roku wiec już dawno powinno sie wysrać Nie koniecznie .. U mnie cuda działy sie dopiero jak przekroczyło prędkość 45km/g w zakrętach nic się nie działo to znaczy nie było różnicy nie grzały się .zero luzu.nic nie wskazywało na łożyska a jednak to było to ... Wymienione zostały po obu stronach by mieć troche spokoju na przyszłość ....
sawul Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Łożysko też lubi piszczeć tylko. Tak jest u braciaka ale wymienię po zimie nic się nie dzieje tylko piszczy.
Rekomendowane odpowiedzi