popek111 Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Witam mam problem, otoz wczoraj wrocilem, po przejechaniu 100km postawilem samochod na parking aby sobie odpoczal, silnik byl odpalony po chwili zgasl probowalem go odpalic i nic, dzisiaj tak samo nie wiem o co chodzi, ma ktos jakis pomysl co to moze byc? Pisze z telefonu takze jakby zly dzial albo cos w tym stylu to prosze przeniesc.
popek111 Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Opublikowano 9 Listopada 2013 Tylko ze jest weekend juz nikt mi nie podlaczy pod kompa, a sam nie mam takiej mozliwosci myslalem ze moze ktos mi tak pomoze.
Dev Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 niestety nikt Ci tak nie pomoze skad jestes ?
popek111 Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Opublikowano 9 Listopada 2013 Tak, oczywiscie, ani proszke nie chce zalapac
kandrzej Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Miałem kiedyś podobnie, postawiłem pod marketem auto, zrobiłem zakupy wszystko spakowane i zonk. Kręcę rozrusznikiem i nic. Tylko że mam lpg, awaryjnie odpaliłem na gazie i dojechałem do domu. Okazało się, że winna była pompa paliwa/sprawdzałem bezpiecznik, przekaźnik, pompę na krótko podłączałem i wtedy się okazało że nie podaje paliwa.../. Po założeniu nowej pali o strzała.
popek111 Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Opublikowano 9 Listopada 2013 Ja rowniez posiadam instalacje lpg ale jej nie uzywam. Kurde mi rowniez sie wydaje ze nie podaje tego paliwa.
kandrzej Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Sprawdź bezpiecznik, przekaźnik, pompę paliwa - podłącz na krótko, zobacz czy podaje paliwo. Może być też przytkany filtr paliwa...
Rekomendowane odpowiedzi