Dawid-Kna Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Witam ! w jaki sposób działaj boczne lustrka z opcja fotochrom ?, wenętrzne się ściemnia i pod zielony kolor podchodzi:decayed: a z bocznymi jak to wyglada? jeżeli nic się nie zmienia to trzeba coś zmieniać w kompie VAG ?
Bromchit Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Najbardziej prawdopodobne, trzeba zmienić szkła lusterek, i dołożyć wiązkę od wewnętrznego lustra
Ra4al Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 U mnie jak się ściemnia to podchodzi jakby bardziej w granat/niebieski, różnice widać i to bardzo dobrze, w lusterku widać praktycznie tylko światła auta za nami które wcale nie oślepiają , nie ważne jakie czy halo czy xenon wydają się barwy xenonów, czyli takie jasno błękitne . W mojej B6 lusterka są bardzo czułe i nie raz nawet za dnia zdarzy się iż lusterko się lekko przyciemni. Za to wewnętrzne tylko raz mi się jak na razie przyciemniło, jak jechał za mną jakiś HIDowiec ze źle ustawionymi lampami.
Bromchit Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 U mnie jak się ściemnia to podchodzi jakby bardziej w granat/niebieski, różnice widać i to bardzo dobrze, w lusterku widać praktycznie tylko światła auta za nami które wcale nie oślepiają , nie ważne jakie czy halo czy xenon wydają się barwy xenonów, czyli takie jasno błękitne . W mojej B6 lusterka są bardzo czułe i nie raz nawet za dnia zdarzy się iż lusterko się lekko przyciemni. Za to wewnętrzne tylko raz mi się jak na razie przyciemniło, jak jechał za mną jakiś HIDowiec ze źle ustawionymi lampami. Trochę dziwnie zachowuje się u Ciebie lusterko wewnętrzne, u mnie zawsze ciemnieją wszystkie równocześnie.
mareksz82 Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 U mnie jak się ściemnia to podchodzi jakby bardziej w granat/niebieski, różnice widać i to bardzo dobrze, w lusterku widać praktycznie tylko światła auta za nami które wcale nie oślepiają , nie ważne jakie czy halo czy xenon wydają się barwy xenonów, czyli takie jasno błękitne . W mojej B6 lusterka są bardzo czułe i nie raz nawet za dnia zdarzy się iż lusterko się lekko przyciemni. Za to wewnętrzne tylko raz mi się jak na razie przyciemniło, jak jechał za mną jakiś HIDowiec ze źle ustawionymi lampami. Trochę dziwnie zachowuje się u Ciebie lusterko wewnętrzne, u mnie zawsze ciemnieją wszystkie równocześnie. I Wszystkie równocześnie się ściemniać mają, bo przecież sygnał idzie z czujników w lusterku wewnętrznym.
Ra4al Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 A to dziwne . Będę musiał zaobserwować, ale prawie na pewno się nie ściemnia tak często jak zewnętrzne. Może coś jest nie tak i gdzieś brak zasilania. Trzeba by się dorwać do schematów elektrycznych o ile takie istnieją.
Dawid-Kna Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Opublikowano 13 Listopada 2013 a może być tak że np. nie ma bezpiecznika? ponieważ mam wklady grzane i fotoch. mam dwa kable jedno do grzanych a drugie to tylko fotoch, kable są, ale czemu nie działa ?
mareksz82 Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Jeśli działa Ci wewnętrzne to nie będzie to wina bezpiecznika, bo wszystko jest na jednym (17). Lusterka fotochrom masz fabryczne czy sam instalowałeś?
Rekomendowane odpowiedzi