Gość harry19-19 Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 Koledzy jeździć można kompletnami kluczykami i itd. , np według kolegi to żeby jeden klucz dał do domu a drugim zapasowym spróbował odpalić , miałem taki problem z b5 miałem 2 kluczyki koło siebie i żaden nie odpalił , odholowałem do mechanika to on wziął kluczyk do domu co jezdzi się na codzień , a drugim zapasowym próbował odpalić i co odziwo odpalił , okazało się że bateria słaba była w pilocie po wymianie problem zniknął
Wihajster Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 Koledzy jeździć można kompletnami kluczykami i itd. , np według kolegi to żeby jeden klucz dał do domu a drugim zapasowym spróbował odpalić , miałem taki problem z b5 miałem 2 kluczyki koło siebie i żaden nie odpalił , odholowałem do mechanika to on wziął kluczyk do domu co jezdzi się na codzień , a drugim zapasowym próbował odpalić i co odziwo odpalił , okazało się że bateria słaba była w pilocie po wymianie problem zniknąłbateria nie ma nic do odpalania...
Gość harry19-19 Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 jednak coś ma Piotrze , moje byłe auto wcześniej stało przy słupie wysokiego napięcia musiałem wtedy bawić się pilotem bo co chwilę jakieś ciuchy były mi potrzebne no i pewnie jakiś impuls przeszedł od wysokiego napięcia do samochodu i na następny dzień próbuję odpalić no i właśnie było tak jak u kolegi łapał silnik ale gasił zaraz , wziąłem drugi kluczyk też nie da rady , holowałem auto do mechaniora i jeden klucz dał do domu a drugi klucz zapasowym ii odpalił
izol84 Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Opublikowano 24 Listopada 2013 no i po co tyle zbędnej gadki.czujnik wymieniony,auto pali i tyle.thx.koniec
lukjar7 Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 ja dodam od siebie ze taki efekt bedzie przy mocno niewlasciwie ustawionym kacie synchronizacji, ecu blokuje prace silnika
Rekomendowane odpowiedzi